Abbey Clancy de vrouw van Peter Crouch

Peter Crouch zijn vrouw is Abbey Clancy. Abbey Clancy werd geboren op 10 januari 1986 in Liverpool. Dit Britse model kreeg bekendheid door in 2006 mee te doen aan Britain’s Next Top Model. Hierin haalde ze uiteindelijk de finale, maar won deze niet. Vanaf dat moment ging het hard met de carrière van Abby Clancy. Zo stond ze op de covers van o.a. Sports Illustrated, Marie Claire, Elle en Esquire. Na verloop van tijd ging Abby Clancy steeds meer televisie werk doen. Zo presenteerde ze in 2015 Britain’s Next Top Model. Ook nam ze deel aan diverse tv programma’s, denk daarbij aan Hell’s Kitchen, Strictly Come Dancing en Chris Moyles’ Quiz Night. In 2016 bracht Abby Clancy ook haar eigen boek uit.

Meer informatie over Abbey Clancy

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model en tv persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Heeft vier kinderen met Peter Crouch

Abby Clancy en Peter Crouch

In 2006 begonnen Abby en Peter met daten en kregen uiteindelijk een relatie. Het stel maakte in juli 2009 bekend verloofd te zijn. Uiteindelijk stapte het koppel op 30 juni 2011 in het huwelijksbootje. Samen heeft het stel vier kinderen gekregen, twee dochters en twee zoons.

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Peter Crouch? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Peter Crouch

Peter Crouch zullen de meeste van ons wel kennen. Misschien niet vanwege zijn verfijnde techniek, maar eerder vanwege zijn opvallende lichaam. Peter Crouch moet met zijn 2.01 meter toch wel één van de langste spelers van de afgelopen jaren zijn geweest. Crouch heeft ook zeker een mooie loopbaan gehad met een aantal zeer mooie clubs. Zo speelde hij in het carrière onder andere voor Tottenham Hotspur, Aston Villa, Southampton, Norwich City en Liverpool. Zijn beste tijd kende hij waarschijnlijk in de tijd dat hij bij Liverpool speelde.

Peter Crouch kwam in zijn carrière 42x in actie voor het Engelse nationale elftal. In deze wedstrijden kwam hij tot 22 goals. In 2019 maakte Peter Crouch bekend een einde aan zijn carrière te maken.

Wil jij nou nog meer zien van Abbey Clancy? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Anna Sharypova de prachtige vrouw van Andre Schürrle. Bekijk haar snel op de volgende pagina!