Abena Asamoah de mooie vrouw van Kwadwo Asamoah

  • Nationaliteit: Ghanees
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Abena Asamoah en Kwadwo Asamoah hebben samen twee kinderen.

Abene en Kwadwo hebben samen twee kinderen

Abena Asamoah is de prachtige vrouw van Inter verdediger Kwadwo Asamoah. De vrouw van Kwadwo Asamoah is een enorme voetbalfan en probeert bij elke wedstrijd van haar man aanwezig te zijn. Dit Ghanese stel heeft in 2012 zoontje Jason gekregen en in 2015 dochter Jada. Deze twee gaan ook altijd mee naar de wedstrijden van hun vader. Abena houdt er niet van om in de media te komen. Ze heeft dan ook geen social media.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Kwadwo Asamoah speler van Inter

Kwadwo werd geboren op 9 december 1988 in Accra, Ghana. Deze sterkte Ghanees komt meestal als linksback in actie, maar kan ook op het middenveld uit de voeten. Kwadwo begon zijn loopbaan in zijn geboorteland. Uiteindelijk kwam hij bij Torino in de jeugd terecht. Vanuit hier maakte hij de overstap naar het eerste elftal van Udinese. Bij deze club heeft hij erg lang onder contract gestaan en speelde hij zelfs rond de 110 wedstrijden voor de club. Zijn volgende stap was er eentje naar grote Juventus. Met deze club heeft Kwadwo alle prijzen in Italië gewonnen die er te winnen zijn.

Ook bij Juventus kwam hij dik over de 100 wedstrijden voor de club. Uiteindelijk besloot Juventus door te selecteren en moest Kwadwo vertrekken. Hij sloot zich aan bij een andere grootmacht in het land, Internazionale. Met deze club is Kwadwo bezig om weer in de top van de Serie A mee te draaien. Iets wat Inter de afgelopen seizoenen vaak niet lukte.

Wil jij nou nog meer zien van Abena Asamoah? Ga dan snel naar de Instagram van Kwadwo voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!