Adriana Pozueco de knappe vriendin van Theo Hernandez

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Afgestudeerd informatica
  • Bijzonderheden: Adriana Pozueco was als kind fan van Atletico Madrid

Als kind was Adriana Pozueco fan van Atletico Madrid

Adriana Pozueco is de bloedmooie vriendin van AC Milan verdediger Theo Hernandez. Theo is voormalig speler van Real Madrid. Een gevoelig detail is dat de vriendin van Theo Hernandez al van kinds af aan fan is van Atletico Madrid, de aartsvijand van Real Madrid! Adriana Pozueco is afgestudeerd in de informatica. Naast haar werk is ze ook zeer actief op Instagram. Hier plaatst ze de meest mooie foto’s van zichzelf. Bekijk er een aantal hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Theo Hernandez

Theo Hernandez kwam ter wereld in Marseille op 6 oktober 1997. Deze Franse linksback komt uit de jeugd van Atletico Madrid. Hij heeft echter nooit zijn debuut gemaakt voor het eerste team van Atletico Madrid. Uiteindelijk kwam Theo via een tussenstap bij Deportivo Alaves terecht bij de aartsrivaal van Atletico. Hij tekende namelijk een contract bij Real Madrid. Hij kwam bij de Madrilenen maar tot een handje vol optredens en zodoende werd hij verhuurd aan Real Sociedad. Daar maakte hij indruk met zijn goede spel. Real Madrid haalde hem terug en verkocht hem uiteindelijk aan AC Milaan.

De broeders Hernandez

De broer van Theo is ook een bekende voetballer. Dit is namelijk niemand minder dan Lucas Hernandez! Hij staat momenteel op de loonlijst bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen!

Het Franse elftal

Theo Hernandez heeft zijn debuut voor het Franse nationale team nog niet gemaakt. Wel heeft hij in de jeugdelftallen van de Fransen gespeeld. Frankrijk heeft een aantal linksbacks ter beschikking die allemaal tot de wereldtop behoren. Dit maakt het natuurlijk lastig voor Theo om zijn plekje in het team te bemachtigen. Maar met zijn fantastische spel van de laatste tijd bij AC Milan moet hij toch een keer de kans gaan krijgen lijkt ons.

Wil jij nou nog meer zien van Adriana Pozueco? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!