De super spontane vrouw van Philippe Coutinho heet Aine Coutinho

Net als haar man heeft Aine behoorlijk wat tattoo’s. Vooral haar armen zijn versierd met tattoos. Haar 800.000 volgers op Instagram worden voornamelijk voorzien met foto’s van haar gezin. Het in 2012 getrouwde stel heeft twee kinderen. Het gezin woont op dit moment in Bayern aangezien Philippe bij Bayern München voetbalt. Daarnaast hebben ze ook al in Spanje, Engeland en Italië gewoond door het werk van haar man.

Nog meer informatie over de vrouw van Philippe Coutinho

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: In 2012 zijn Aine en Philippe met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Philippe Coutinho verhuurd aan Bayern München

De Braziliaanse aanvaller wordt op dit moment verhuurd door Barcelona. Hij maakte in 2108 de overstap naar FC Barcelona nadat hij 152 wedstrijden had gespeeld voor Liverpool. Liverpool ontving een astronomisch bedrag van 145 miljoen euro van Barcelona. Hij werd daarmee tot nu toe de duurste aankoop van Barcelona aller tijden. Het is de vraag hoe lang het duurt voordat dit bedrag wordt verbroken. Coutinho is ook international van Brazilië. Hij speelde voor zijn vaderland al meer dan 60 wedstrijden. Of Coutinho na zijn verhuurperiode wordt overgenomen door Bayern is nog de vraag.

 

Meer foto’s van de vrouw van Philippe Coutinho zien?

Als je benieuwd bent naar meer foto’s van Aine Coutinho kan je altijd naar haar Instagram-account gaan.

 

Benieuwd naar meer WAGS die uit Brazilië komen? Bekijk dan hier de pagina met Braziliaanse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld Maria Julia Mazali de vriendin van Vinicius Junior