Alex Curran is een bekend model in Engeland

In 2007 zijn Steven Gerrard en Alex Curran getrouwd nadat ze al lang een relatie hadden. Ze trouwde in het prachtige Cliveden House in  Buckinghamshire. Het koppel heeft inmiddels vier kinderen, drie dochters en een zoontje. De blondine is geboren op 23 september 1982 in Aintree, Merseyside. Naast dat ze modellen werk doet is ze ook modecolumnist voor de Daily Mirror. Benieuwd naar foto’s van Alex Curran? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Steven Gerrard

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Zijn in 2007 met elkaar getrouwd en hebben samen vier kinderen

De tekst vervolgt onder de foto’s

Steven Gerrard is een van de grootste Liverpool legendes

Eigenlijk heeft deze man geen introductie nodig. Wie deze levende legende niet kent heeft de laatste 20 jaar onder een steen gelegen. De oud-middenvelder is geboren in 1980 op 30 mei in Whiston. Tussen 1998 en 2015 speelde Gerrard 504 wedstrijden voor Liverpool en wist hij maar liefst 120 keer te scoren. Zijn lange afstandsschoten zullen vele nooit vergeten. Na zijn lange periode bij Liverpool speelde hij nog een jaartje in de MLS bij LA Galaxy. Daar speelde hij 34 wedstrijden en wist hij 5 keer te scoren. Natuurlijk speelde hij ook als Engels international. 104 officiële wedstrijden speelde Gerrard voor zijn vaderland waarvoor hij 21 keer wist te scoren. Hij speelde onder andere zijn interlands met andere legends als John Terry en Frank Lampard.

Nog meer foto’s van de vrouw van Steven Gerrard

Benieuwd naar nog meer foto’s van Alax Curran? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man. Hij post regelmatig foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Claire Froggatt de vrouw van Manchester United legende Paul Scholes.