De leuke vriendin van Nico Elvedi heet Alaxandra Crum

Het Instagram-account van Alaxandra staat op privé. Grote kans dat je haar foto’s kan zien als je haar toevoegt want ze heeft meer dan 5.000 volgers. De Zwitserse is model van beroep en komt daardoor op vaak op verschillende plekken in Europa. Ze heeft tevens ook een Tumblr-account met foto’s. Check de link hieronder. We hebben een aantal foto’s van haar gezien op het Instagram-account van haar vriend. Scroll naar beneden voor de foto’s.

Meer informatie over de vriendin van Nico Elvedi

  • Nationaliteit: Zwitsers
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hier vind je haar Tublr account

De tekst gaat verder onder de foto’s

Nico Elvedi speler van Borussia Mönchengladbach

De centrale verdediger uit Zwitserland maakte in 2015 een transfer van de Zwitserse competitie naar de Bundesliga. FC Zurich ontving vier miljoen euro voor hem. De teller bij Borussia Mönchengladbach staat inmiddels op meer dan 110 wedstrijden. Hij won in zijn voetbalcarriere nog geen enkele prijs. Sinds 2016 is hij ook international van Zwitserland. Hij mocht al meer dan 15 keer in actie komen voor zijn vaderland.

 

Blijf up-to-date over de vriendin van Nico Elvidi

Als je niets wil missen van Alaxandra Crum kan je haar Instagram-account of Tumblr-account checken. Hier vind je meer informatie en foto’s van haar.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Zwitserland? Bekijk dan hier het overzicht met Zwitserse WAGS.