Alessia Elefante de verloofde van Gianluigi Donnarumma

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Alessia Elefante en Gianluigi zijn verloofd. Wanneer het stel gaat trouwen is niet bekend.

Alessia studeert momenteel nog

Alessia Elefante is de prachtige Italiaanse vriendin van Gianluigi Donnarumma, de keeper van AC Milan. Dit verliefde stel verloofde zich in 2019 met elkaar. Wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt is nog onbekend. De vriendin van Gianluigi studeert momenteel nog, in welke richting is onbekend. Het stel gaat graag lekker relaxen op het strand of gaan de zee op met een bootje.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Keeperstalent Gianluigi

De op 25 februari 1999 geboren Gianluigi lijkt al eeuwen mee te draaien in het mondiale topvoetbal. Deze Italiaanse keeper is echter pas 19 jaar, maar heeft al 150 wedstrijden voor het eerste van AC Milan gespeeld. Gianluigi komt ook uit de jeugd van AC Milan, en debuteerde in 2015 al voor het eerste team van de club. Hij heeft ook alle jeugdteams van Italië doorlopen en in op 19 jarige leeftijd al de vaste keeper van het nationale team. Deze jongen heeft alle kwaliteiten om de nieuwe Gianluigi Buffon te worden. Zijn voornaam is toevallig al hetzelfde als die van de Juventus legende.

Keepen zit in het bloed

Gianluigi is niet de enige keeper in de familie Donnarumma. Zijn 9 jaar oudere broer Antonio is namelijk ook doelman. Hij staat tevens onder contract bij AC Milan. Echter beschikt Gianluigi over een stuk meer talent dan zijn oudere broer.

Wil jij nou nog meer zien van Alessia? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!