Alexandra Ivarsdottir is de knappe vrouw van Gylfi Sigurdsson

  • Nationaliteit: IJslands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Won in 2008 de Miss IJsland verkiezingen

Alexandra en Gylfi worden de Beckhams van IJsland genoemd

Alexandra Ivarsdottir is de vrouw van Gylfi Sigurdsson. Dit IJslandse stel woont in Liverpool, hier speelt Gylfi Sigurdsson voor Everton FC. De vrouw van Gylfi Sigurdsson is een professioneel model en won onder meer in 2008 de Miss IJsland verkiezingen. Alexandra onderhoud ook haar eigen blog, hier komen onderwerpen als mode, sport en voeding aan bod. Alexandra en Gylfi worden ook wel de Beckhams van IJsland genoemd. Dit vanwege hun vergelijkbare levensstijl en hun liefde voor mode en glamour. Bekijk nu hier beneden de prachtige foto’s van Alexandra!

De tekst gaat verder onder de foto’s

IJslandse voetballer Gylfi Sigurdsson

Gylfi Sigurdsson werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik op 8 september 1989. Gylfi kwam in 2005 in de jeugdopleiding van het Engelse Reading terecht. In het seizoen 2008/09 debuteerde hij in het eerste van de club. Dit deed hij in de Britse Championship. In augustus 2010 verruilde hij Reading voor TSG 1899 Hoffenheim in Duitsland. Na anderhalf jaar keerde Gylfi de Bundesliga de rug toe en keerde op huurbasis terug naar Groot-Brittannië. Hij ging bij Swansea City spelen en maakte op deze manier zijn debuut in de Premier League. Met zijn goede spel in Wales trok Gylfi de aandacht van Tottenham Hotspur, dat nam hem in juli 2012 over van Hoffenheim.

Bij deze transfer was een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid. Helaas kon hij in de twee seizoenen in Londen geen onbetwiste basisspeler worden, waarop werd besloten hem van de hand te doen. Zijn oude club Swansea City bood de reddende hand en contracteerde de IJslander voor een tweede keer. Gylfi was in Wales zeer belangrijk voor Swansea en wist het net met enige regelmaat te vinden. Mede door zijn prestaties dwong Gylfi een transfer naar Everton FC af. De club uit Liverpool betaalde een bedrag van maar liefst 49,5 miljoen euro aan Swansea City.

Wil jij nou nog meer zien van Alexandra Ivarsdottir? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!