Alica Schmidt is de prachtige Duitse sprintster/hardloopster

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Sprintster en hardloopster
  • Bijzonderheden: Neemt deel aan de Olympische spelen van 2020

Wordt gezien als de mooiste Duitse atlete

Alica Schmidt is een prachtige hardloopster en sprintster uit Duitsland. Deze mooie blondine is nog zeer jong, ze werd namelijk geboren op 8 november 1998 in Worms, Duitsland. Alica Schmidt staat nog maar aan het begin van haar veelbelovende carrière. Haar recente resultaten bij de Europese kampioenschappen voor onder de 20 jaar doen veel beloven voor de toekomst. Zo won ze in 2017 de zilveren plak op het onderdeel 4×400 relay, bij de U20 Europese kampioenschappen. Later won ze de bronze plak op de 4×400 relay tijdens de U23 Europese kampioenschappen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alica Schmidt enorm populair op Instagram

Alica Schmidt valt niet alleen op vanwege haar prestaties en enorme potentie op sportief gebied. Ook haar verschijning valt erg in de smaak bij menig sportfan. En we kunnen er zelf ook niet omheen, Alica Schmidt is een prettige verschijning om naar te kijken. Dit is in de wereld ook niet onopgemerkt gebleven. Zo werd ze door het Australische tijdschrift ‘Busted Coverage’ als eens uitgeroepen tot “Sexiest Athlete in the World”. Ook sponsoren staan in de rij om met haar samen te werken. Inmiddels werkt ze al samen met bijvoorbeeld het bekende merk Puma!

Ook op social media is Alica Schmidt een enorme hit. Zo heeft ze haar eigen Youtube kanaal en natuurlijk haar Instagram pagina. Deze telt een kleine 700.000 volgers! En haar volgers zitten daar niet voor niks. Nee Alica verwend haar volgers maar prachtige foto’s waar veel aandacht in is gestopt. De ene keer in haar natuurlijke habitat op de hardloopbaan maar vervolgens in bikini op parelwitte stranden. In de toekomst zullen we vast nog veel meer gaan horen van deze blondine en dan houden wij jullie hiervan uiteraard op de hoogte!

Wil jij nou nog meer zien van Alica Schmidt? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Jutta Leerdam, Nederlands trots op de schaatsbaan. Bekijk deze sportbabe nu snel op de volgende pagina! Wil jij nou meer weten over sport in het algemeen? Dan is de volgende website zeker een aanrader voor je!