Alice Campello de Vrouw van Alvaro Morata

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Alice Campello is de prachtige vrouw van Atletico Madrid spits Alvaro Morata

Alice en Morata zijn in 2017 getrouwd

Alice Campello is de beeldschone vrouw Alvaro Morata. Deze op 5 maart 1995 geboren Italiaanse verdiend haar geld als model. Dit zal je niet verbazen nadat je haar foto’s hebt bekeken. Dit gelukkige koppel trouwde in 2017 en zijn de mega trotse ouders van een tweeling. Hun kindjes heten: Leonardo en Alessandro. De vrouw van Morata woont op dit moment met haar gezin in Madrid. De stad waar haar man op dit moment actief is bij Atletico Madrid.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alles over Alvaro Morata de voetballer!

Alvaro Morata is geboren in Madrid op 23 oktober 1992. Deze Spaanse aanvaller begon zijn loopbaan in de jeugd van Atletico Madrid. Maar kwam via een uitstapje bij Getafe in de jeugd van rivaal Real Madrid terecht. Bij deze club maakte hij de overstap van de jeugd naar de senioren. Na eerst nog 4 jaar in Real Madrid B te hebben gespeeld, was Alvaro klaar voor het grote werk. En zo was Morata van 2010 tot 2014 actief in het eerste team van Real. Helaas voor hem moest hij altijd andere spitsen voor zich dulden, en besloot hij in 2014 naar Juventus te vertrekken.

Hier was hij 2 jaar actief waarna Real hem weer terug kocht via een clausule in zijn contract. Alhoewel zijn tweede termijn bij Real een stuk beter was dan zijn eerst, werd morata in 2017 toch verkocht aan Chelsea. In Engeland kwam hij helaas totaal niet uit de verf en kwam hij op een zijspoor terecht. Daar werd hij in 2019 van verlost door de eerste club die hij ooit diende, Atletico Madrid. Zo is de cirkel voor Alvaro mooi rond.

Wil jij nou nog meer zien van Alice Campello? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Bekijk dan de WAG van de teamgenoot van Alvaro Morata