Alice Goodwin is de prachtige ex-vrouw van Jermaine Pennant

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen naaktkalender

Alice en Jermaine gingen in maart 2020 uit elkaar

Alice Goodwin is de ex-vrouw van Jermaine Pennant. Dit Britse stel heeft samen één dochter. Jermaine heeft daarnaast een zoon uit een vorige relatie en Alice heeft een dochter uit een andere relatie. In april van 2011 kwamen Jermaine en Alice elkaar tegen en in 2014 stapte de twee in het huwelijksbootje. Helaas besloot het stel in maart 2020 te gaan scheiden. De ex-vrouw van Jermaine Pennant is een professioneel fotomodel. Veel van haar shoots zijn erotisch getint. Zo bracht ze in 2011 had eigen naaktkalender uit. Alice Goodwin de ex-vrouw van Jermaine Pennant is ook ontzettend actief op social media. Ze heeft meer dan 300.000 volgers die ze graag verwend met sexy shoots van zichzelf.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Jermaine Pennant de voetballer

Jermaine Pennant werd geboren op 15 januari 1983. In de jeugd stond deze Brit te boek als een groot talent. Helaas heeft hij dit nooit waar kunnen maken. In 1999 kwam Jermaine Pennant bij Arsenal terecht. Maar bij deze club bleef het bij een handjevol wedstrijden. Vanaf hier begon zijn reis langs tal van andere clubs, enkele zeer groot van naam. Zo tekende hij op 27 juli 2006 een contract bij Liverpool. Dit is één van zijn meest succesvolle periodes van zijn loopbaan geweest. Hij speelde in de Champions League en kreeg veel speeltijd. Uiteindelijk speelde Pennant ruim 50 wedstrijden voor The Reds. Na Liverpool speelde Jermaine Pennant o.a. nog voor: Stoke City, Wigan Athletic, Real Zaragoza en kwam hij zelfs in India terecht bij FC Pune City. Uiteindelijk ging Jermaine Pennant begin 2018 met voetbal pensioen.

Wil jij nou nog meer zien van Alice Goodwin? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Annekee Molenaar de leuke vriendin van Matthijs de Ligt. Bekijk haar snel op de volgende pagina!