De mooie vriendin van Bernardo Silva heet Alicia Verrando

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Alicia Verrando is half Portugees half Frans

Meer over Alicia Verrando

De vriendin van Bernardo Silva woont een deel van de tijd in Monaco en een deel van de tijd in Manchester. Daarnaast is Alicia ambassadeur van Protein World. Ze houdt haar lichaam in shape door veel naar de sportschool te gaan en een gezond dieet te volgen. Als model vliegt ze door heel Europa voor veel fotoshoots. Het sportieve stel gaat graag samen op reis, vooral strandvakanties lijken de voorkeur te hebben.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Bernardo Silva speler van Manchester City

De Portugees maakte in de zomer van 2017 de overstap naar City. AS Monaco ontving daarvoor een bedrag van 50 miljoen euro. Met zijn vele assists en een aantal doelpunten was hij al erg belangrijk voor de club uit Engeland. Silva is bij City een nog betere speler geworden en zijn marktwaarde wordt op dit moment geschat op 100 miljoen euro. Hij geeft zelf aan dat hij op dit moment goed op z’n plek zit bij City en het niet snel ziet gebeuren dat hij een transfer gaat maken.

 

Mis niets over Allicia Verrando

Het model plaatst regelmatig nieuwe foto’s op haar Instagram dus ook deze pagina zal regelmatig worden voorzien van de nieuwste foto’s van haar.

 

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van de vriendin van Cristiano Ronaldo?