Alina Sommer is de mooie vrouw van Yann Sommer

Dat Alina zelf haar Instagram-account op privé heeft gezet wil niet zeggen dat wij geen foto’s hebben gevonden. Op het Instagram-account van haar man staan namelijk regelmatig foto’s van de twee samen. Het stel woont op dit moment samen in Duitsland omdat Yann daar voetbalt. Het stel heeft in 2019 een dochtertje gekregen. Hoe ze heet is niet bekend.

Nog meer informatie over de vrouw van Yann Sommer

  • Nationaliteit: Zwitsers
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: In 2019 hebben Alina en Yann een dochtertje gekregen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Yann Sommer speler van Borussia Mönchengladbach

1 juli 2014 ontving de Zwitserse club FC Basel 9 miljoen euro voor de Zwitserse keeper. Hij verliet de club nadat hij 113 officiële wedstrijden voor ze had gespeeld. Hij werd vier keer landskampioen met de club én won twee keer de Zwitserse beker. Bij Borussia Mönchengladbach staat de teller inmiddels op meer dan 175 wedstrijden. Hij wist echter nog geen prijzen te pakken in Duitsland. Sinds 2012 is hij ook international van Zwitserland. Hij stond al meer dan 50 keer onder de lat voor zijn land.

 

Blijf up-to-date over Alina Sommer

Houdt deze pagina met regelmaat in de gaten als je niets wil missen van de vrouw van Yann Sommer. Wij zullen deze namelijk voorzien van nieuwe informatie en foto’s.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Zwitserland? Bekijk dan hier een overzicht met Zwitserse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld de vrouw van Manuel Akanji, Melanie Windler.