Aline Brum de super mooie vriendin van Javi Martinez

Voor het modellen werk wat Aline doet is ze veel in het buitenland. Spanje, Amerika en Brazilië zijn landen waar ze vaak komt. Of ze nog veel tijd voor haar werk heeft is de vraag. Ze heeft namelijk met haar vriend twee kinderen. Op haar Instagram-account is te zien dat ze graag naar de voetbalwedstrijden van haar man gaat kijken. Ze houdt er ook van om in shape te blijven, dat is natuurlijk ook voor haar werk als model belangrijk. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar foto’s van de Spaanse.

Meer informatie over de vriendin van Javi Martinez

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Aline Brum en Javi Martinez hebben samen twee kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Javi Martinez speler van Bayern München

In de zomer van 2012 ontving Athletic Bilbao 40 miljoen euro van Bayern München. Hij speelde tussen 2006 en 2012 201 wedstrijden voor de Spaanse club. Hij wist 22 keer voor zijn voormalig werkgever te scoren. Voor Bayern München speelde de Spaanse middenvelder inmiddels meer dan 140 wedstrijden. De prijzenkast van Javi Martinez staat behoorlijk vol. Hij werd onder andere zeven keer landskampioen van Duitsland, won vier keer de Duitse beker, hij won de Champions League én hij werd met Spanje in 2010 wereldkampioen. Sinds 2010 komt Martinez uit voor zijn vaderland. Hij wist echter nooit een vaste basisplaats te veroveren.

 

Meer foto’s van de vriendin van Javi Martinez

Op het Instagram-account vind Aline Brum vind je meer informatie en foto’s van het Spaanse model.

 

Opzoek naar meer Spaanse WAGS? Bekijk dan hier het overzicht met Spaanse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld Edurne de vrouw van David de Gea.