Alis Rodriguez de prachtige vriendin van Suso

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Alis Rodriguez en Suso hebben samen een zoontje

Alis en Suso verwachten in 2020 hun tweede kindje

Alis Rodriguez is de prachtige vriendin van Suso, speler van Sevilla. Dit Spaanse stel is op dit moment in verwachting van hun tweede kindje. Eind 2020 is Alis uitgerekend. Alis en Suso zijn al de trotse ouders van hun zoontje Alessio. De vriendin van Suso is zeer actief op Instagram. Hier plaatst ze graag foto’s van haar mooie vakanties en natuurlijk van haar gezin.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Susa de nieuwe aanwinst van Sevilla

Susa werd geboren op 19 november 1993. Deze Spaanse vleugelaanvaller komt uit de jeugd van Cadiz en speelde later voor de jeugd van Liverpool. In 2012 maakte Suso zijn debuut voor het eerste elftal van Liverpool. Een succes werd het niet in Engeland. En zo vertrok hij al na 14 wedstrijden uit Liverpool. Uiteindelijk kwam hij terecht bij AC Milan. Dit bleek een zeer goede match te zijn. Inmiddels heeft Suso ruim 120 wedstrijden voor de club uit Milaan gespeeld.

In januari 2020 vertrok Suso terug naar zijn geboorteland. Hij is door AC Milan voor anderhalf seizoen verhuurd aan Sevilla. Bij deze club moet hij de voorzetten gaan geven op onze eigen Luuk de Jong. We hopen dat Suso en Luuk de Jong een goede klik met elkaar krijgen in het veld, waar veel goals uit gaan komen.

Wil jij nou nog meer zien van Alis Rodriguez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!