Alvarez Garcia is de mooie vrouw van Mateus Uribe

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen lingeriemerk

Heeft ook haar eigen lingeriemerk

Alvarez Garcia is de vrouw van Mateus Uribe. Alvarez Garcia is een bekend Colombiaans model, zo stond ze al voor diverse bekende merken in Colombia model. Naast haar modellenwerk is Alvarez tv presentatrice. Medio 2015 ontmoette Alvarez en Uribe elkaar. Niet lang daarna in 2016 stapte ze in het huwelijksbootje. Ze kregen samen een zoontje en een dochtertje. Naast haar drukke gezinsleven is Alvarez Garcia haar eigen onderneming in lingerie en schoonheidsproducten gestart. Voor deze sexy pakjes staat ze zelf maar wat graag model. Bekijk de foto’s van de vrouw van Mateus Uribe nu snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Colombiaans voetballer Mateus Uribe

Uribe werd geboren op 21 maart 1991 in de beroemde stad Medellín. Uribe vertrok al op jonge leeftijd uit Colombia om in de jeugd van het Argentijnse Deportivo Espanol te gaan spelen. In het seizoen 2010/2011 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van de club. Deze kwam uit op het tweede niveau in Argentinië. In 2012 vertrok Uribe terug naar zijn geboorteland en speelde daar achtereenvolgens voor Envigado, Deportes Tolima en Atletico Nacional. Uribe ontwikkelde zich goed en vertrok voor aanvang van het seizoen 2017/2018 naar de Mexicaanse club Club America. Bij de Mexicaanse club was hij een vaste waarde in het team en maakte belangrijke goals.

De overstap naar Europa

Na 2,5 seizoen in Mexico gespeeld te hebben, besloot Uribe dat het tijd was voor een volgende stap. In augustus van 2019 maakte hij dan ook de grote stap naar Europa. Hij tekende een contract tot medio 2023 bij FC Porto. Bij deze transfer was een bedrag van 7,5 miljoen euro gemoeid. Voor FC Porto heeft hij inmiddels al meer dan 20 wedstrijden gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Alvarez Garcia? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Annekee Molenaar, vriendin van Matthijs de Ligt. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!