Amelia Ossa Llorente is de vrouw van Lucas Hernández

Heel veel is er niet bekend over de Franse. Ze heeft zelf geen Instagram, Facebook of Twitter. De foto’s die hieronder staan komen van het Instagram-account van haar man. In 2017 trouwde ze met de Franse verdediger. Inmiddels mag ze zeggen dat ze getrouwd is met een wereldkampioen. Ze woont op dit moment samen met haar man in München.

Meer informatie over de vrouw van Lucas Hernández

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Amelia Ossa Llorente en Lucas Hernández zijn in 2017 met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lucas Hernández speelt bij Bayern München

1 juli 2019 ontving de Spaanse club Atlético Madrid 80 miljoen euro van de Duitse club. Hij speelde daarvoor 67 wedstrijden voor de club uit Madrid. Hij wist zich bij Bayern München snel in de basis te spelen. De Fransman uit Marseille wist samen met Frankrijk tijdens het WK van 2018 in Rusland wereldkampioen te worden. Sinds 2018 komt hij uit voor Frankrijk, hij wist al meer dan 15 wedstrijden te spelen. Daarnaast heeft hij ook de Europa League en de UEFA Super Cup weten te winnen.

 

Meer informatie en foto’s van de vrouw van Lucas Hernández

Zelf heeft Amelia Ossa Llorente geen Instagram. Wel verschijnen zo nu en dan foto’s van haar op het Instagram-account van haar man.

 

Opzoek naar meer WAGS uit Frankrijk? Bekijk dan hier het overzicht met Franse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld Isabelle Matuidi de leuke vrouw van Blaise Matuidi.