Amelie Dethier de leuke vrouw van Lucas Pirard

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Werd in 2015 verkozen tot Miss Luik & Wallonië

Amelie en Lucas verwachten in 2020 hun eerste kindje

Amelie Dethier is de vrouw van Lucas Pirard. Dit Belgische koppel stapte in 2019 in het huwelijksbootje en verwachten in 2020 hun eerste kindje te mogen krijgen. Amelie Dethier is werkzaam als model en doet dit absoluut niet onverdienstelijk. In 2015 werd ze namelijk verkozen tot Miss Luik en Miss Wallonië. De vrouw van Lucas Pirard houdt ervan om te reizen, zo ging ze al naar Dubai en de Malediven. Tijdens deze vakanties worden er natuurlijk genoeg mooie foto’s geschoten voor haar Instagram pagina. En we moeten zeggen, de resultaten mogen er zijn! Bekijk een deel van deze mooie foto’s nu snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De Belgische doelman Lucas Pirard

Lucas Pirard werd geboren in het Belgische Sprimont op 10 maart 1995. Lucas Pirard begon zijn voetbal carrière in de jeugd van Standard Liège. Echter heeft hij nooit een wedstrijd in het eerste elftal van de club gespeeld. In augustus 2015 werd Lucas Pirard door Standard Liège verhuurd aan Lommel United. Deze club zocht een nieuwe doelman nadat eerste doelman Yannick Thoelen was vertrokken naar KAA Gent. Sinds het seizoen 2016/2017 komt Lucas Pirard Sint-Truidense VV. Voor deze club heeft hij inmiddels al meer dan 60 wedstrijden gespeeld.

Lucas Pirard kwam ook uit voor enkele jeugdelftallen van België. Zo kwam hij uit voor België onder U19 en België U21. Voor de Rode Duivels heeft hij echter nooit zijn debuut gemaakt.

Wil jij nou nog meer zien van Amelie Dethier? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Neta Alchimister de knappe vrouw van Rami Gershon. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!