Amra Silajdžić is de prachtige vrouw van Edin Dzeko

  • Nationaliteit: Bosnisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voormalig model
  • Bijzonderheden: Heeft samen met Edin Dzeko twee kinderen

Amra Silajdžić is een voormalig model

Amra Silajdžić is de vrouw van Edin Dzeko. De vrouw van Edin Dzeko is een succesvol voormalig Bosnisch model. Ze heeft voor een aantal internationaal bekende merken model gestaan. Inmiddels is ze gestopt als model en is ze fulltime met haar gezin bezig. Edin Dzeko en Amra Silajdžić bezegelde hun liefde in 2014 door elkaar het jawoord te geven. Dit succesvolle koppel heeft samen dochter Una en zoontje Dani. Bekijk hieronder snel de prachtige foto’s van de vrouw van Edin Dzeko!

De tekst gaat verder onder de foto’s

AS Roma spits Edin Dzeko

Edin Dzeko is geboren in de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina, Sarajevo. Hij werd geboren op 17 maart 1986. Edin Dzeko loopt dus al een behoorlijke tijd mee in het professionele voetbal. Dzeko begon met voetballen in de jeugd van een kleine club in zijn geboorteland. Via een tussenstap in Tsjechië kwam Dzeko in de Bundesliga terecht. Hij tekende een contract bij de Volkswagen club, Wolfsburg. Hij was zeer succesvol bij Wolfsburg en scoorde erop los. Met zijn goede spel verdiende Dzeko de geweldige transfer naar het mooi Manchester. Hij tekende een contract bij Manchester City.

Dit leverde Wolfsburg het mooie bedrag van 35 miljoen euro op. In Engeland ging Dzeko rustig door met het maken van doelpunten. En ontwikkelde hij zich door tot één van de beste afmakers van de wereld op dat moment. Inmiddels heeft Dzeko Manchester City verlaten en speelt hij sinds het seizoen 2015/2016 voor het mooie AS Roma. Voor deze club heeft hij inmiddels als meer dan 150 wedstrijden gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Amra Silajdžić? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!