Ana Ivanovic is de beroemde vrouw van voetballer Bastian Schweinsteiger

  • Nationaliteit: Servisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Oud tennisster
  • Bijzonderheden: Hebben samen een twee kinderen

Ana Ivanovic de oud nummer één van de wereld!

Deze WAG zal bijna elke sportfan toch wel moeten kennen. We hebben het namelijk over niemand minder dan Ana Ivanovic. Deze oud tennisprof en tevens oud nummer één van de wereld is getrouwd met de Duitse voetballer Bastian Schweinsteiger.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ana en Bastian hebben samen twee kinderen

Ana begon met tennissen toen zij vijf jaar was nadat zij de sport voor het eerst op televisie had gezien. Zij was zo enthousiast over het spelletje dat zij haar ouders vroeg haar mee te nemen naar de lokale tennisvereniging, waarna zij een klein racket kreeg voor haar verjaardag. Haar grote voorbeeld is haar voormalig landgenote Monica Seles.

Door haar eerste grandslamzege tijdens Roland Garros in 2008 had Ana de eerste plek op de wereldranglijst overgenomen van Sjarapova. Hiermee werd zij de 17e nummer één bij de vrouwen. Deze plek heeft zij in totaal twaalf weken kunnen vasthouden alvorens hem weer te moeten afstaan, aan landgenote Jelena Janković.

Over Bastian Schweinsteiger

Bastian is geboren in Duitsland op 1 augustus 1984. Hij is toch wel één van de beste middenvelders die Duitsland in de afgelopen 20 jaar heeft gehad. Hij tekende in maart 2017 bij Chicago Fire, dat hem over nam van Manchester United. Bastian was van juni 2004 tot en met juni 2016 ook international in het Duits voetbalelftal, waarvoor hij 121 interlands speelde en 24 keer scoorde.

Wil jij nou nog meer zien van Ana? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!