Ana Obregón is de leuke vriendin van Hirving Lozano

  • Nationaliteit: Mexicaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee kinderen

Ana en Hirving hebben samen twee kinderen

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano. Dit Mexicaanse stel is al vanaf jonge leeftijd bij elkaar. Samen hebben ze twee kinderen, een jongen en een meisje. Ana Obregón is een vrouw die niet zoveel bezig is met mode en geweldige foto’s maken van zichzelf. Ze besteed vooral veel tijd aan haar kinderen en natuurlijk aan haar vriend Hirving Lozano.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Hirving Lozano

Hirving Lozano is geboren op 30 juli 1995. Hij werd geboren in de hoofdstad van Mexico. In Nederland kennen we Lozano natuurlijk allemaal van zijn tijd bij Psv in Eindhoven. Voordat Lozano naar Nederland kwam speelde hij in Mexico voor CF Pachuca. Bij deze club werd hij ook opgeleid in de jeugdelftallen. Hij kwam tot ruim 120 wedstrijden voor de club voordat hij naar Nederland vertrok. Bij Psv was Lozano een ontzettend belangrijke speler die voor veel dreiging en goals zorgde.

Richting het einde van zijn periode bij Psv kwam Lozano steeds minder vaak in actie en bleek zijn relatie met toenmalig trainer Mark van Bommel ook niet optimaal te zijn. Op 23 augustus 2019 tekende Lozano dan ook een contract bij het Italiaanse Napoli. In het begin kwam Lozano nog regelmatig in actie, maar sinds ze een nieuwe trainer hebben komt hij amper meer voor in de plannen van de club. Naar het schijnt mag hij dan ook uitkijken naar een nieuwe club.

Wil jij nou nog meer zien van Ana Obrégon? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!