Anastasia Kostenko is de mooie vrouw van Dmitri Tarasov

  • Nationaliteit: Russisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is in 2018 getrouwd met Dmitri Tarasov

Beviel begin 2020 van hun tweede kindje

Anastasia Kostenko is de vrouw van Dmitri Tarasov. Dit Russische koppel gaf elkaar in 2018 het ja-woord. Ze hebben samen twee dochters. De man van Anastasia Kostenko is hiervoor al twee keer eerder getrouwd geweest. Anastasia Kostenko is een bekend model in Rusland en won in 2014 de Miss World Russia verkiezingen. Ook op social media doet Anastasia het erg goed. Haar Instagram pagina is goed voor meer dan 1 miljoen volgers. Bekijk hier beneden snel de mooie foto’s van haar!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Russisch voetballer Dmitri Tarasov

Dmitri Tarasov is een Russische voetballer die werd geboren op 18 maart 1987 in Moskou. Zijn favoriete positie op het veld is defensieve middenvelder. Hij komt uit de jeugdopleiding van Spartak Moscow. Echter heeft hij nooit zijn debuut in het eerste van de club gemaakt. Dit deed hij voor Tom Tomsk een club uit Siberië. Bij deze club speelde hij twee seizoenen waarna hij naar zijn geboortestad vertrok. Hier ging hij spelen voor FK Moskou. Een jaar later op 1 januari 2010 maakte hij de transfer naar stadsgenoot Lokomotiv Moskou. Bij deze club werd hij in 2013 tot aanvoerder benoemd. Voor het Russische elftal kwam Tarasov in totaal tot 6 wedstrijden en scoorde hierin eenmaal.

Wil jij nou nog meer zien van Anastasia Kostenko? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Virgil van Dijk voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!