Andjela Manitasevic de vriendin van Luka Jovic

  • Nationaliteit: Servisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Andjela Manitasevic is de vriendin van Luka Jovic, speler van Real Madrid. Andjela Manitasevic is werkzaam als model en is tegenwoordig ook moeder van hun eerste kindje.

Andjela en Luka hebben een zoontje Luka jr.

Andjela Manitasevic is de Servische vriendin van Real Madrid aanvaller Luka Jovic. Deze Servische blondine is werkzaam als model. Daarnaast is ze moeder van hun zoontje Luka jr. Het stel is woonachtig in de Spaanse hoofdstad Madrid, de stad waar Luka voetbalt. In 2014 kwam dit stel bij elkaar en in 2019 kregen ze hun eerste kindje. Bekijk snel de foto’s van de vriendin van Luka Jovic!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Real Madrid aanvaller Luka Jovic

Luka Jovic werd geboren op 23 december 1997. Deze Servische aanvaller speelt op dit moment voor het grote Real Madrid. Maar hij begon zijn loopbaan uiteraard niet bij Real Madrid. Luka begon in de jeugd bij Rode Ster Belgrado één van de grootste clubs in zijn geboorteland. Luka begon al op zeer jonge leeftijd met voetballen en kwam van 2006 tot 2014 uit voor de jeugdteams van Rode Ster. Dat Luka over veel talent beschikte was al snel duidelijk. In 2014 stroomde hij door vanuit de jeugd naar het eerste elftal. Hiervoor speelde hij uiteindelijk ruim 42 wedstrijden en maakte daarin 12 doelpunten.

Uiteindelijk verruilde Luka Rode Ster voor Benfica, uit Portugal. Dit was helaas geen groot succes en dus verkaste hij naar de Duitse competitie. Hij ging bij Eintracht Frankfurt spelen. Wat een schot in de roos bleek te zijn. Eintracht presteerde ook ontzettend goed in de Europa League en zodoende trok Jovic de aandacht van grote Europese topclubs. Real Madrid legde de spits uiteindelijk in juli 2019 vast en betaalde maar liefst 60 miljoen euro voor hem. Helaas voor Luka heeft de transfer tot nu toe nog niet gebracht wat hij ervan had gehoopt. Zo heeft hij tot nu toe maar een handjevol wedstrijden voor de club uit Spanje gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Andjela? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!