Andrea Cordero Uzátegui vrouw van Renato Tapia

  • Nationaliteit: Peruaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Blogger en fashion designer
  • Bijzonderheden: Ontwerpt kleding voor plus size modellen

Andrea en Renato hebben samen één kind

Andrea Cordero Uzátegui is de vrouw van Renato Tapia. Dit stel van Peruviaanse afkomst woont samen met hun kindje in Rotterdam. Hier speelt Renato in de Kuip voor Feyenoord. Andrea is werkzaam als fashion designer en blogger. Als fashion designer ontwerpt ze kleding voor plus size modellen. Met haar prachtige ontwerpen viel ze al meerdere malen in de prijzen. Op haar Instagram pagina laat Andrea graag haar eigen ontworpen kleding zien.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Feyenoorder Renato Tapia

Renato Tapia werd geboren in Lima, de hoofdstad van Peru. Renato speelde in Peru voor de jeugdelftallen van Sporting Cristal en Esther Grande. Echter heeft hij nooit zijn debuut in het eerste gemaakt voor één van deze clubs. Hij vertrok al op jonge leeftijd naar Europa en kwam in Nederland terecht bij FC Twente. Eerst ging Renato aan de slag bij Jong FC Twente en later maakte hij zijn debuut voor het eerste team.

In januari van 2016 nam Feyenoord Tapia over van FC Twente. Zij betaalde een bedrag van 2,4 miljoen euro aan de tukkers. Tijdens zijn periode bij Feyenoord is Tapia ook nog een keer verhuurd geweest aan Willem II. Inmiddels vormt hij regelmatig het middenveld bij Feyenoord samen met Leroy Fer. Maar een onbetwiste basisspeler is hij helaas niet.

Wil jij nou nog meer zien van Andrea Cordero? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!