Andrea Salas is de prachtige vrouw van Keylor Navas

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voormalig model
  • Bijzonderheden: Won de modellenwedstrijd Miss Hawaiian Tropic in 2006

Trouwde in 2009 met Keylor Navas

Andrea Salas is de vrouw van Keylor Navas. Dit leuke koppel woont momenteel met hun gezin in de Franse hoofdstad Parijs. Hier is Navas namelijk actief bij Paris Saint-Germain. Andrea is een voormalig model, maar heeft nu haar handen voor aan hun kinderen. Ze was voor Navas al eerder getrouwd. Uit dit huwelijk heeft zo dochter Daniela gekregen. Samen met Keylor Navas heeft ze een dochter en een zoontje gekregen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Paris Saint-Germain keeper Keylor Navas

Keylor Navas is een keeper afkomstig uit Costa Rica. In 2010 vertrok Navas richting Europa en ging in de Spaanse La Liga spelen. Uiteindelijk belandde hij bij het Spaanse Levante. Bij deze club vertoonde hij erg goed keeperswerk. Dit resulteerde in een prachtige transfer naar de Spaanse grootmacht Real Madrid. Dit huwelijk werd een daverend succes, zo won Navas met Real Madrid maar liefst drie maal achter elkaar de Champions League!

Aan het eind van 2019 leek de chemie tussen Real Madrid en Keylor Navas over te zijn. Navas trok zijn conclusies en vertrok naar Paris Saint-Germain. De Fransen betaalde een bedrag van 15 miljoen aan de Madrilenen. Bij PSG is Navas weer eerste keus onder de lat en vertolkt regelmatig een belangrijke rol tijdens wedstrijden.

Wil jij nou nog meer zien van Andrea Salas? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!