Ann-Kathrin Brömmel is de super knappe vrouw van Mario Götze

Dat Ann-Kathrin van mode houdt wordt meteen duidelijk als je haar Instagram-account bekijkt. Ze heeft zelfs een hele tijdlijn er aan toegewijd. Ze werkt als internationaal topmodel voor merken als Versace en Dior. Ze is in haar vrije tijd ambassadrice van Unicef. Ze zet zich graag in voor kinderen die het moeilijk hebben. In 2018 is ze getrouwd met de Duitse spits die in 2014 het WK won in Brazilië.

Nog meer info over de vrouw van Mario Götze

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Ann-Kathrin Brömmel draagt sinds 2018 de naam van Mario Götze

De tekst gaat verder onder de foto’s

Mario Götze maakt Duitsland wereldkampioen.

Het was Mario Götze die Duitsland tegen Argentinië tijdens het WK van 2014 in Brazilië het kampioenschap bezorgde. In de 113e minuut wist hij het net te vinden. De einduitslag was 1-0 ten koste van het team van Messi. Götze speelt op dit moment bij Borussia Dortmund. Van 2013 tot 2016 speelde hij voor Bayern München maar daar kwam hij echter nooit helemaal uit de verf. Hij speelde bij München 73 wedstrijden en scoorde 22 keer. Bij Dortmund speelde hij inmiddels al meer dan 110 wedstrijden.

Ann-Kathrin Brömmel op Instagram

Benieuwd naar meer foto’s van de vrouw van Mario Götze? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Waarschijnlijk ben je al heel wat Duitse WAGS tegengekomen op deze site. Wil je een overzicht met alle Duitse WAGS? Klik dan hier.