Anna Lewandowska de leuke vrouw van Robert Lewandowski

Dat Anna een druk leven heeft is wel duidelijk. Ze is fitnessinstructrice én voedingsdeskundige. Daarnaast heeft ze een eigen boek en app over een gezonde levensstijl. Het mag wel gezegd worden dat ze net als haar man in topconditie is. Misschien is ze zelfs wel fitter dan Robert Lewandowski. Op Instagram heeft ze 2,5 miljoen volgers. Ze probeert andere te inspireren ook een gezonde levensstijl te hanteren.

Nog meer informatie over de vrouw van Robert Lewandowski

  • Nationaliteit: Pools
  • Kleur haar: Blauw
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Fitness instructrice
  • Bijzonderheden: Is naast fitnessinstructrice ook nog voedingsdeskundige en heeft een eigen boek en app over gezond leven

De tekst gaat verder onder de foto’s

1 juli 2014 maakte de Poolse spits de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern München. Voor Bayern München was dit een financiële meevaller aangezien Lewandowski transfervrij was. De spits speelde inmiddels al meer dan 175 wedstrijden voor de club en wist al meer dan 150 keer het doel te vinden. Een bizar hoog aantal. Met de club wist hij ook al veel prijzen te pakken. Onder andere de Champions League werd gewonnen. Ook wist hij al vaak landskampioen te worden. Voor Polen speelde de spits al meer dan 110 wedstrijden en wist hij meer dan 60 keer te scoren.

 

Anna Lewandowska op Social Media

Kan je geen genoeg krijgen van de vrouw van Robert Lewandowski? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor meer foto’s.

 

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van van Tatyana Campillo de vrouw van Sergio Escudero