Anna Mariana Ortega de vrouw van Real Madrid speler Casemiro

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Make Up artiest
  • Bijzonderheden: Anna Mariana Ortega verdiend haar geld als makeup artiest. Ze heeft ook haar diploma Business Administration

Anna Mariana Ortega verdiend haar geld als Make Up artiest

Anna Mariana Ortega is de vrouw van Real Madrid middenvelder Casemiro. Dit Braziliaanse koppel is stapelgek op elkaar en dolgelukkig met hun dochtertje. Anna Mariana de vrouw van Casemiro haar beroep is makeup artiest. Dit stel bezegelde in 2014 hun liefde door elkaar het jawoord te geven. Anna is een enorme voetbalfan en support haar man altijd!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Casemiro de middenvelder van Real Madrid

De Braziliaanse middenvelder Casemiro is geboren op 23 februari 1992. Casemiro begon zijn loopbaan bij de grote club Sao Paulo FC. Hier speelde hij van 2002 tot 2010 in de jeugd. Casemiro stroomde in 2010 door vanuit de jeugd naar het eerste team van de club. In januari 2013 werd Casemiro verhuurd aan niemand minder dan Real Madrid. Zes maanden later nam Real Madrid Casemiro definitief over van Sao Paulo FC. Casemiro debuteerde op 20 april 2013 in de hoofdmacht van Real, in een competitiewedstrijd tegen Real Betis.

Real Madrid verhuurde Casemiro in het seizoen 2014/15 aan FC Porto. Casemiro speelde tijdens dat seizoen 28 wedstrijden voor FC Porto en kwam daarvoor ook tien keer in actie in de CL. Uiteindelijk ging Casemiro terug naar de Spaanse hoofdstad en is sindsdien niet meer weg te denken uit het basisteam.

Wil jij nou nog meer zien van Anna? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!