Anna Sharypova is de vrouw van Andre Schürrle

Andre Schürrle zijn vrouw is de Kazachse Anna Sharypova. Anna Sharypova groeide op in Berlijn, Duitsland. In deze stad studeerde ze ook architectuur aan de Universiteit. Echter is ze momenteel niet meer werkzaam als architect, maar richt ze zich volledig op haar modellencarrière. Naast haar modellenwerk heeft Anna Sharypova een enorme passie voor koken. Zo heeft ze haar eigen kookshow op haar Youtube kanaal en lanceerde ze haar eigen app, met allerlei gezonde recepten. Ook reizen is één van de favoriete dingen om te doen van het stel. De Instagram pagina van Anna Sharypova staat dan ook bomvol met foto’s op de meest prachtige locaties ter wereld. Het koppel heeft sinds kort een kindje gekregen, dus hun verre reizen zullen voorlopig even moeten wachten.

Meer informatie over Anna Sharypova

  • Nationaliteit: Kazachs
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Studeerde architectuur aan de Universiteit van Berlijn

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Andre Schürrle? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Duits voetballer Andre Schürrle

Andre Schürrle is een Duitse voetballer die via 1. FSV Mainz 05 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Vanaf dat moment ging het snel met de carrière van Schürrle. De eerste grote club waar hij voor speelde was Bayer Leverkusen. Bij deze club maakte hij een zeer succesvolle periode door en dwong op deze manier een transfer naar het grote Chelsea af. Echter bleef het bij anderhalf seizoen in de Premier League voor Schürrle.

Terug naar de Bundesliga

Hij keerde terug naar de Bundesliga en tekende in februari 2015 een contract bij VfL Wolfsburg. De Duitse club betaalde maar liefst 32 miljoen euro aan Chelsea. Met Wolfsburg won Schürrle o.a. de DFB Pokal en de DFL-Supercup. Na Wolfsburg maakt hij de stap omhoog naar Borussia Dortmund en speelde daarna nog voor Fullham en zijn huidige club Spartak Moskou. De grootste prijs uit zijn carrière is absoluut de eerste plaats op het WK 2014 in Brazilië.

Wil jij nou nog meer zien van Anna Sharypova? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Victoria Koblenko de bekende vrouw van oud-voetballer Evgeniy Levchenko. Bekijk haar snel op de volgende pagina!