Quantcast Choice. Consent Manager Tag

Wie is de vriendin van Matthijs de Ligt

Annekee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt! De vader van Annekee Molenaar is oud-voetballer Keje Molenaar. Annekee is een succesvol professioneel fotomodel. Momenteel woont ze met haar vriend Matthijs de Ligt in Turijn, Italië.

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Woont samen met Matthijs de Ligt in Turijn

Wie is Annekee Molenaar

De vriendin van Matthijs de Ligt is Annekee Molenaar. Zij is net als de vriendin van Donny van de Beek dochter van een oud-voetballer. Haar vader is namelijk Keje Molenaar, oud speler van onder meer Ajax en Feyenoord. Annekee wist al vanaf jonge leeftijd wat ze wilde worden, namelijk model! Ze timmert dan ook hard aan de weg om de internationale top van de modellenwereld te bereiken. Ook stond ze samen met haar vriend Matthijs de Ligt op de cover van de Vogue.

Hoe leerde zij elkaar kennen

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar kende elkaar via gezamenlijke vrienden al jaren. Beide hadden destijds een relatie en hadden dus geen interesse voor elkaar op dat vlak. Pas nadat de relatie van Matthijs en die van Annekee op de klippen liep begon er wat te spelen tussen de twee.

De toekomst van het stel

Waar Matthijs zijn carrière als een raket gaat, kunnen we dit ook zeggen van de carrière van Annekee. Ze Ze heeft al een hoop shoots gedaan, en dit leverde prachtige plaatjes op. Wat wij zelf zo leuk aan haar vinden is dat ze er als een echte Hollandse meid uit ziet. Gewoon puur natuur en dat lijkt wel te passen bij Matthijs de Ligt. Momenteel woont het stel in Italië, in Turijn om precies te zijn. Matthijs de Ligt speelt hier voor Juventus en Annekee werkt aan haar internationale modellencarrière. Het stel is een gouden toekomst toebedeeld en we zullen nog veel van het stel gaan horen de komende jaren!

Ben jij benieuwd naar De vriendin van Matthijs de Ligt? Bekijk hier beneden dan snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Matthijs de Ligt van Ajax naar Juventus

Na een zeer succesvol seizoen wat Matthijs helaas niet meer te houden voor Ajax. Bij deze club is hij groot gebracht en heeft hij het uiteindelijk tot aanvoerder geschopt. Tot ons grote verdriet heeft Matthijs geeft afscheid van Amsterdam kunnen nemen met de beker met de grote oren. Wat waren ze er dichtbij, maar gooide Spurs in de laatste minuut roet in het eten.
In de zomerstop kwam de geruchtenmachine op gang, en las je elke dag wel een ander verhaal van waar De Ligt heen zou gaan. Uiteindelijk bleven er twee namen over. Dit waren Barcelona en Juventus. Waar veel mensen dachten dat hij achter zijn maatje Frenkie de Jong aan zou gaan. Maakte hij de beslissing om naar Turijn te vertrekken. Hier kreeg hij meteen een basisplaats nadat Giorgio Chiellini een ernstige blessure opliep. Het liep alleen tot nu toe allemaal een beetje stroef in Turijn voor De Ligt. Na een aantal hands ballen en kleine foutjes heeft Matthijs voor nu zijn plek af moeten staan aan Merih Demiral. Maar wij weten zeker dat deze GoldenBoy zich terug gaat knokken in de basis bij Juventus. Want Matthijs gaat net zoals zijn vriendin de top bereiken!

Uitbreiding van het gezin De Ligt

Eind februari 2020 werd er een gezinsuitbreiding bekendgemaakt bij huize De Ligt. Dit betekend niet dat de vriendin van Matthijs de Ligt zwanger is hoor. Nee Matthijs en Annekee hebben een kleine puppy toegevoegd aan hun gezin. Op de social media kanalen van beide staan verschillende foto’s van de kleine rakker. Aan liefde heeft het hondje in ieder geval niets te klagen.

Wil jij nou nog meer zien van Annekee? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil je ook graag een van de beste Nederlandse WAGS ontdekken? Check dan snel de pagina van Mikky Kiemeney!