Wie is de vriendin van Matthijs de Ligt?

De vriendin van Matthijs de Ligt is Annekee Molenaar. Annekee Molenaar is de dochter van oud-voetballer Keje Molenaar. Matthijs en Annekee wonen momenteel samen in Turijn, Italië. Hier staat Matthijs onder contract bij Juventus. Annekee Molenaar timmert vanuit Italië hard aan haar carrière als professioneel model.

Annekee Molenaar

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 14-09-1999
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Woonplaats: Turijn
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is de dochter van oud-voetballer Keje Molenaar

Wie is Annekee Molenaar?

Annekee Molenaar werd geboren op 14 september 1999 in Nederland. Ze is de dochter van oud-voetballer Keje Molenaar. Keje Molenaar speelde o.a. voor Ajax en Feyenoord, maar gaat tegenwoordig door het leven als advocaat. Annekee Molenaar verdient haar geld als professioneel fotomodel. Ze staat onder contract bij Wilma Wakker model management. Al op jonge leeftijd begon Annekee met haar modellenwerk en ondanks haar jonge leeftijd stond ze al model voor diverse grote merken. Zo stond ze model voor Hunkemöller en stond ze zelfs samen met haar vriend Matthijs de Ligt op de cover van de Vogue.

Annekee Molenaar is de dochter van Keje Molenaar

Zoals eerder al benoemd is Annekee Molenaar de dochter van Keje Molenaar. Haar vader is een oud-voetballer die actief was van eind jaren 70′ tot begin jaren 90′. Keje Molenaar speelde tijdens zijn carrière o.a. voor FC Volendam, Ajax en Feyenoord. Ook heeft hij twee interlands achter zijn naam staan. Na zijn voetbalcarrière is Keje Molenaar advocaat geworden.

Hoe kennen Matthijs en Annekee elkaar?

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar kenden elkaar via gezamenlijke vrienden al enkele jaren voordat ze een relatie kregen. Beide hadden destijds namelijk al een relatie en hadden dus geen interesse voor elkaar op dat vlak. Pas nadat de relatie van Matthijs en die van Annekee op de klippen liep begon er wat te spelen tussen de twee. Inmiddels zijn ze al enkele jaren bij elkaar en wonen ze in Turijn, Italië.

De toekomst van Matthijs en Annekee

Niets lijkt de toekomst van Matthijs de Ligt en zijn vriendin Annekee Molenaar in de weg te staan. Het stel is beide zeer succesvol in hun eigen vakgebied. We zullen in de toekomst dan ook nog veel gaan horen van Matthijs de Ligt als voetballer en van Annekee Molenaar als professioneel model.

Ben jij benieuwd naar de vriendin van Matthijs de Ligt? Bekijk hier beneden dan snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Annekee Molenaar in de media

www.lifeafterfootball.eu (AnneKee Molenaar: ‘Als Matthijs naar het buitenland verhuist, ga ik mee …’)
www.sportnieuws.nl (Matthijs de Ligt en vriendin AnneKee Molenaar leren Italiaans)
www.story.nl (ANNEKEE MOLENAAR: ‘MATTHIJS HEEFT ME NU HARDER NODIG DAN OOIT’)
www.glamour.nl (Annekee Molenaar geeft update vanuit lockdown met Matthijs de Ligt in Italië)

Meer weten over Annekee Molenaar?

Wil jij nou nog meer zien van de vriendin van Matthijs de Ligt? Ga dan snel naar Annekee Molenaar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Ontdek nu nog meer WAGS!

Wil je ook graag een van de beste Nederlandse WAGS ontdekken? Check dan snel de pagina van Mikky Kiemeney!