Anneleen Teuwens is de leuke vriendin van Stijn Wuytens

Net als veel andere WAGS is Anneleen erg actief op Instagram. Ze heeft al meer dan 500 foto’s gepost. De meeste foto’s zijn van haar en haar gezin. Ze is maar al te trots op haar man en drie kindjes. De Belgische woont samen met haar gezin in Alkmaar. Haar vriend speelt voor de club AZ Alkmaar. Ze gaan het liefst met z’n alle op vakantie. Ze gaan graag naar Ibiza en Italië. Zolang de zon maar schijnt vinden zij alles goed!

Nog meer informatie over de vriendin van Stijn Wuytens

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Anneleen en Stijn hebben samen drie kindjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Stijn Wuytens is speler van AZ Alkmaar

21 januari 2016 ontving Willem 2 500.000 duizend euro voor de centrale verdediger. De Belg speelde daarvoor ook al voor clubs als PSV en De Graafschap. Bij AZ Alkmaar staat de teller inmiddels al op meer dan 90 wedstrijden. Bij Willem 2 speelde hij 62 wedstrijden. Wuytens won in zijn carrière al de KNVB beker en de Johan Cruijff schaal. Wuytens heeft het helaas nooit voor elkaar gekregen om geselecteerd te worden voor de Belgische nationale selectie. Natuurlijk ook niet gek met de flinke concurrentie op de positie van centrale verdediger.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Stijn Wuytens

Kan je geen genoeg krijgen van de Anneleen Teuwens? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit België? Bekijk dan het overzicht met alle Belgische WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Michele de Bruyne de vrouw van Kevin de Bruyne.