Anouk Hoogendijk is zwanger

Oud-voetbalster en Oranje international Anouk Hoogendijk kondigde op 1 mei 2020 aan zwanger te zijn. Het gaat het eerste kindje zijn voor de inmiddels 34 jarige Hoogendijk en haar vriend. Anouk maakte haar zwangerschap zelf bekend via social media. Ze plaatste op Instagram een mooie foto van zichzelf en haar vriend, met de tekst: So excited and happy to finally shout it from the rooftops: we are expecting a baby!!!. Het stel is al jaren bij elkaar en ontzettend gelukkig. Ze zijn een aantal maanden geleden verhuisd en nu dus helemaal klaar voor gezinsuitbreiding. Het koppel heeft niet bekend gemaakt of ze een jongetje of een meisje verwachten.

Meer informatie over Anouk Hoogendijk

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 06-05-1985
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Ex-profvoetbalster
  • Bijzonderheden: Doet tegenwoordig veel televisie werk. Zo is ze werkzaam als analist bij de wedstrijden van de Oranje vrouwen

Ben jij benieuwd naar Anouk Hoogendijk? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Wat doet Anouk tegenwoordig

Anouk Hoogendijk stopte in 2017 als professioneel voetbalster. Sinds haar voetbal pensioen heeft Anouk ontzettend veel nieuwe leuke dingen kunnen doen. Ze is met grote regelmaat op televisie te zien als analyticus bij wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. En daarnaast was ze enkele keren te gast bij talkshows. Ook zagen we Anouk in het televisie programma Dancing with the stars , hierin bereikte ze de finale.

We zullen Anouk Hoogendijk in de toekomst zeker nog veel voorbij zien komen op tv. En dat is wat ons betreft absoluut een pluspunt. Niet alleen vanwege haar looks, maar ook zeker vanwege haar scherpe analyses en haar kijk op voetbal. Ze is dan ook niet voor niets een boegbeeld van het vrouwenvoetbal in Nederland.

Meer weten over Anouk Hoogendijk?

Ben jij geïnteresseerd in Anouk en wil jij meer te weten komen over haar? Bekijk dan de volgende pagina!

Nog meer foto’s van Anouk Hoogendijk? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Lorelei Taron de beroemde Argentijnse vrouw van Radamel Falcao. Bekijk haar snel op de volgende pagina!