Ex-profvoetbalster Anouk Hoogendijk

Wij stellen aan je voor: Anouk Hoogendijk. Deze prachtige blondine is geboren op 6 mei 1985 in Woerden.
Hoogendijks eerste bekendheid kwam in 1997 toen ze als 12-jarig meisje meedeed aan het tv-programma Geef Nooit Op. Hierin was haar wens om mee te trainen met FC Utrecht. In 2007 ging Anouk naar FC Utrecht waarmee ze in de nieuw opgerichte Eredivisie voor vrouwen ging spelen. Na een aantal jaar besloot ze richting Engeland te vertrekken. En tekende ze bij Bristol Academy WFC. Na een jaar keerde ze terug naar Utrecht, en ging later naar Ajax. Hierna speelde ze nog voor Arsenal en nogmaals voor Ajax.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Ex-profvoetbalster
  • Bijzonderheden: Doet tegenwoordig veel televisie werk. Zo is ze werkzaam als analist bij de wedstrijden van de Oranje vrouwen

Deed diverse sexy fotoshoots

Na haar carrière als voetbalster heeft Anouk hard aan de weg getimmerd als voetbal analist. Zo is ze elke wedstrijd te zien wanneer de Oranje vrouwen moeten spelen. Daarnaast heeft ze aan o.a. Expeditie Robinson en Dancing with the stars meegedaan. We zien de laatste tijd ook steeds vaker sexy foto’s van Anouk voorbij komen op haar Instagram pagina. Ze heeft een aantal shoot met professionele fotograven gedaan. En we moeten eerlijk bekennen, het resultaat mag er zeer zeker zijn.
We zijn dan ook maar wat blij, dat Anouk niet helemaal uit beeld is verdwenen. Maar dat we haar tegenwoordig vaker zien dan toen ze nog voetbalde.

Nog geen genoeg gekregen van Anouk Hoogendijk? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!