Antonella Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi

Veel WAGS staan bekend als geldwolven. Voor de vrouw van Lionel Messi gaat dit absoluut niet op. Het stel kent elkaar al sinds ze kind waren. Antonella en Lionel leerde elkaar namelijk kennen in 1996 en sinds 2006 zijn ze een koppel. Beide zijn ze geboren in Rosario. In 2017 is het stel getrouwd en zijn de trotse ouders van drie hun drie zoons.

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Geboortedatum: 26-02-1988
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft samen met Lionel drie kinderen

Wat weten we over Antonella Roccuzzo

Antonella Roccuzzo werd geboren op 26-02-89 in de Argentijnse stad Rosario. De vrouw van Lionel Messi is niet alleen heel mooi, maar ze heeft ook nog eens een goed stel hersenen. Ze ging namelijk naar de universiteit van Rosario en studeerde social communication. Het stel woont tegenwoordig in Barcelona samen met hun drie zoontjes Thiago, Mateo en Ciro.

De bruiloft van Lionel en Antonella

In 2017 stapte Lionel en Antonella in het huwelijksbootje. Ze vierden hun bruiloft in hun geboortestad Rosario. Op de bruiloft waren z’n 250 gasten aanwezig en daar zaten natuurlijk een hoop bekende mensen tussen. Zo kwamen o.a. Xavi Hernández, Carles Puyol, Neymar en Gerard Piqué met zijn vriendin Shakira! Er was geen publiek toegestaan bij de bruiloft. Maar in de stad was de hele plechtigheid te volgen op grote schermen.

Blijven graag uit de media

Echt graag komt het stel niet in de media. Maar als je Lionel Messi heet dan ontkomen je daar niet aan. Antonella heeft wel een goed gevulde Instagram pagina. Met ruim 11.000.000 volgers is ze toch wel een van de meest bekende WAGS ter wereld. Ook Lionel Messi heeft een Instagram pagina. Deze telt maar liefst 149 miljoen volgers!

Ben jij benieuwd geworden naar de de vrouw van Lionel Messi? Bekijk haar foto’s dan snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s!

De voetballer Lionel Messi

Lionel Messi, samen met Cristiano Ronaldo de beste voetballer van de wereld. Deze kleine Argentijn werd geboren op 24 juni 1987 in Rosario. In het jaar 2000 haalde FC Barcelona hem naar Spanje en kwam hij in de jeugdopleiding van de club terecht. Op 16 oktober 2004 maakte Messi zijn officiële debuut voor het eerste elftal van Barcelona. Dit deed hij onder trainer Frank Rijkaard. Men was er al snel van overtuigd dat Messi misschien wel dé beste voetballer ooit zou gaan worden.

Een sprong in de tijd

Inmiddels zijn we in 2020 beland en speelt Lionel Messi nog steeds bij FC Barcelona. Samen met Cristiano Ronaldo maakt hij al jaren de dienst uit in het Europese voetbal. Hij won maar liefst 4x de Champions League, 6x de Copa del Rey en werd 10x kampioen van Spanje. En dan hebben we het alleen nog maar over enkele prijzen die hij met Barcelona won. Ook het aantal individuele prijzen van Messi is enorm en eigenlijk teveel om op te noemen. Inmiddels heeft Messi bijna 500 wedstrijden voor Barcelona gespeeld en kwam daarin tot 438 doelpunten!

De discussie wie beter is

De eeuwige discussie wie nou beter is zal altijd blijven bestaan. We hebben het dan natuurlijk over Messi en Ronaldo. De één kijkt naar statistieken en berust daar zijn mening op en de andere kijkt puur naar de wedstrijden en maakt dan zijn keus. Een winnaar zal er nooit uitkomen en de discussie zal er altijd zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat wij maar wat blij mogen zijn dat we deze twee fenomenen hebben zien voetballen. Want of er zo 1 2 3 een waardige opvolger voor deze twee klaarstaat valt nog te bezien.

Wil jij naast de vrouw van Messi ook de vriendin van Ronaldo ontdekken? Check dan snel de pagina van Georgina Rodriguez!