Astrid Lentini is de knappe vrouw Rick Karsdorp

Helaas maakt Astrid zelf geen gebruik meer van Instagram. Maar niet getreurd. Op het Instagram-account van haar Rick staan ook foto’s van haar. Benieuwd? Scroll dan verder naar beneden. We weten niet of ze werkt. De vraag is maar of ze daar tijd voor heeft aangezien ze ook haar dochtertje moet opvoeden. Het stel woont op dit moment even in Nederland aangezien Karsdorp door AS Roma wordt verhuurd aan Feyenoord.

Nog meer informatie over de vrouw van Rick Karsdorp

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Heeft samen met Rick een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Rick Karsdorp is verhuurd aan Feyenoord.

1 juli 2017 maakte AS Roma 16 miljoen euro over aan Feyenoord voor de rechtsback. Hij verliet de club met meer dan 75 wedstrijden voor ze te hebben gespeeld. Tevens won hij met de club uit Rotterdam de Eredivisie en de KNVB beker. Mede door een nare blessure is hij bij AS Roma nog niet helemaal doorgebroken. Hij is daarom teruggekomen naar Nederland om zo bij zijn oude club weer meer minuten te kunnen maken. Wellicht gaat hij in het seizoen 2020/2021 weer terug naar Italië en weet hij een basisplaats te veroveren.

 

Blijf up-to-date over de vrouw van Rick Karsdorp

Wil je niets missen van Astrid Lentini? Houdt dan deze pagina goed in de gaten. Deze wordt namelijk regelmatig voorzien van de laatste informatie en foto’s van haar.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Italië? Bekijk dan de pagina met een overzicht van alle Italiaanse WAGS op deze website. Je vindt hier bijvoorbeeld Melissa Satta de vrouw van Kevin Prince Boateng.