Augstina Gandolfo de prachtige vriendin van Lautaro Martinez

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Influencer
  • Bijzonderheden: Augstina Gandolfo is een grootheid op Instagram met maar liefst 360.000 volgers.

Augstina is een bekende influencer

Augstina Gandolfo de prachtige vriendin van Lautaro Martinez. Dit Argentijnse koppel woont op dit moment in de modestad Milaan. Hier is Lautaro actief bij Inter Milaan. Augstina is werkzaam als influencer en heeft maar liefst 360.000 volgers op het medium. De vriendin van Lautaro Martinez werkt hard om haar lichaam in topconditie te krijgen. Dit laat ze dan ook graag zien op haar Instagram pagina.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Het mega talent Lautaro Martinez

Lautaro Martinez is één van de grootste talenten uit Argentinië. Hij werd geboren op 16 april 1997. Lautaro begon zijn loopbaan in de jeugd van Racing Club. Deze club heeft meerdere grote talenten voortgebracht. In 2015 maakte hij zijn debuut voor het eerst elftal. Het was al meteen duidelijk dat Lautaro een hele grote zou gaan worden. Deze spits heeft een echt neusje voor de goal. In zijn 48 wedstrijden voor Racing Club maakte Lautaro 22 goals. In 2018 nam het grote Inter Milaan Lautaro over van Racing Club. Hij tekende een contract tot 2023 bij de club uit Italië. Bij deze transfer was een bedrag van circa 23 miljoen euro gemoeid.

International van Argentinië

Martinez maakte zijn debuut op 27 maart 2018 in het Argentijns voetbalelftal. Deze wedstrijd met 6-1 verloren van Spanje. Inmiddels heeft Lautaro 17 interlands gespeeld en kwam daarin tot 9 doelpunten.

Wil jij nou nog meer zien van Augstina Gandolfo? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!