Beatriz Viana is de mooie vrouw van Paco Alcácer

De knappe Spaanse heeft samen met Paco een dochtertje. Ze geeft veel om fashion. Ze heeft zelfs een 21button pagina aangemaakt. Hierop toont ze foto’s van haar look. Haar look kan je vervolgens weer kopen. In haar vrije tijd besteed ze haar tijd uiteraard het liefst aan haar gezin. Het is niet bekend of Beatriz een baan heeft.

Van Spanje naar Duitsland en weer terug

In korte tijd verhuissten het Spaanse stel van Spanje naar Duitsland en weer terug naar Spanje. Dat kwam omdat Paco een transfer maakte van FC Barcelona naar Borussia Dortmund en een jaar later weer vertrok naar Villarreal. Beatriz Viana verhuissten uiteraard met haar man mee.

Nog meer informatie over de vrouw van Paco Alcácer

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Beatriz en Paco hebben samen een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Paco Alcácer voetballer van FC Villarreal

Tussen 2016 en 2019 speelde de aanvaller voor FC Barcelona. Laatst genoemde club ontving in 21 miljoen euro voor hem van Dortmund. Dortmund heeft 23 miljoen euro voor ontvangen van de Spaanse club. Hij heeft best al wat prijzen in de prijzenkast staan. Zo won hij met Barcelona de La Liga en de Spaanse beker. Sinds 2014 is de speler ook international. Hij speelde al meer meer dan 15 wedstrijden en wist al 12 keer het net te vinden. Geen slecht gemiddelde!

 

Beatriz Viana op Social Media

Benieuwd naar nog meer foto’s van de vrouw van Paco Alcácer. Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Een overzicht met meer Spaanse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld Isabel Ramos de vrouw van Nacho Monreal.