Beau de Boer de knappe vriendin van Calvin Stengs

Wij stellen aan je voor: Beau de Boer. Dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ aanvaller Calvin Stengs. Dat deze jongste telg uit het gezin De Boer fanatiek sporter is zal je niet vreemd in de oren klinken. Haar vader, één van de beste verdedigers die Nederlands ooit heeft voortgebracht. En haar vriend, één van de grootste talenten momenteel op de Nederlandse velden.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Studeert aan de Johan Cruyff Academy
  • Bijzonderheden: Is de dochter van Ajax legende Frank de Boer

De tekst gaat verder onder de foto’s

Speelt zelf op hoog niveau handbal

Beau speelt namelijk zelf op het hoogste niveau van Nederland handbal. Dit doet ze bij VOC Amsterdam en daarnaast is ze tevens jeugd international van Oranje. Gaat dit stel het nieuwe sportieve sterren koppel van toekomst worden? Ze zijn in ieder geval op de goede weg om dit te bereiken.

Naast dat het een genot is om Beau te bewonderen om haar handbal skills, is het ook zeker een genot om naar haar te kijken. We moeten het Frank de Boer dan ook nageven, hij kon niet alleen goed voetballen. Maar heeft ook drie prachtige dochters op de wereld gezet.

Nog geen genoeg gekregen van Beau de Boer? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!