Becky G is de knappe vriendin van Sebastian Lletget

  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Is een wereldberoemde zangeres

Heeft meer dan 24 miljoen volgers op Instagram

becky G is de vriendin van Sebastian Lletget. In de meeste gevallen is de voetballer bekender dan zijn vriendin of vrouw. Echter gaat dat niet op voor dit stel. De vriendin van Sebastian Lletget is namelijk niemand minder dan Becky G. Becky G kreeg bekendheid omdat ze filmpjes van zichzelf op Youtube plaatste waarin ze aan het zingen was. In Amerika is ze inmiddels een grote ster en werkte ze al samen met diverse grote artiesten. Social media is dus uiteraard een belangrijk medium voor de vriendin van Sebastian Lletget. Zo telt haar Instagram account maar liefst 24 miljoen volgers! Bekijk hier beneden nu snel alle foto’s van Becky G!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Amerikaans voetballer Sebastian Lletget

De Amerikaanse voetballer Sebastian Lletget werd geboren op 3 september 1993 in de prachtige stad San Francisco. Al op jonge leeftijd werd hij gescout door West Ham United. In 2009 vertrok hij dan ook naar Engeland. Mede vanwege gezondheidsproblemen ontwikkelde Sebastian zich langzaam. Dit resulteerde erin dat hij slechts enkele keren in actie kwam voor het eerste team van West Ham United. In 2015 keerde hij terug naar zijn geboorteland en tekende een contract bij LA Galaxy. Hij maakte zijn debuut op 17 mei van datzelfde jaar. Inmiddels heeft Sebastian al meer dan 100 wedstrijden voor de club uit Los Angeles gespeeld. Daarnaast is hij international van Amerika en doorliep hij ook alle jeugdelftallen van zijn land. Voor het nationale team van de USA heeft hij inmiddels 14 wedstrijden gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Becky G? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elena Gomez, de prachtige vrouw van Javi Garcia. Bekijk haar snel op de volgende pagina!