Wie is Bianca Gascoigne

Bianca Gascoigne is de stiefdochter van oud-voetballer Paul Gascoigne. Ze werd geboren op 28 oktober 1986 in het Engelse Hertfordshire. Haar moeder is Sheryl Gascoigne die ook een bekende Britse tv persoonlijkheid is. Bianca Gascoigne heeft aan diverse tv programma’s meegedaan. Zo won ze in 2006 de Britse versie van Love Island en nam ze in 2017 deel aan Celebrity Big Brother 19. In dit programma behaalde ze de finale en eindigde uiteindelijk op de zesde plaats.

Meer informatie over Bianca Gascoigne

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Tv persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Is de stiefdochter van Paul Gascoigne

Bianca Gascoigne haar modellenwerk

Naast al haar deelnames aan tv programma’s is Bianca eigenlijk vooral werkzaam als professioneel fotomodel. In het verleden stond ze o.a. model voor Maxim, FHM en stond ze in 2006 op de cover van Loaded. Op social media is Bianca Gascoigne zeer populair. Dit is niet voor niets, want haar Instagram pagina staat bomvol met oogverblindende foto’s!

Ben jij benieuwd naar de knappe dochter van Paul Gascoigne? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Paul Gascoigne

Paul Gascoigne is een oud-voetballer uit Engeland. Hij behoorde tot de grootste talenten van zijn eigen generatie. Helaas heeft hij zijn potentie nooit waargemaakt, dit vanwege mentale problemen en een alcohol en drugsverslaving. Zijn carrière begon veelbelovend en hij speelde voor clubs als Newcastle United, Tottenham Hotspur en Lazio. Helaas zakte hij vanwege zijn verslaving problemen steeds verder af. Uiteindelijk stopte hij in 2005 als voetballer.

In 2008 werd Paul Gascoigne opgenomen in een psychiatrische inrichting. Twee maanden nadat hij ontslagen was deed Paul Gascoigne een zelfmoord poging. Deze slaagde niet nadat hij ontdekt werd door agenten en personeel van het hotel waar hij verbleef. Sindsdien werd Gascoigne diverse malen opgenomen in het ziekenhuis.

Wil jij nou nog meer zien van Bianca Gascoigne? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Daphne Romani de prachtige vrouw van Badr Hari. Bekijk haar snel op de volgende pagina!