Blossom Blue is de vriendin van Noa Lang

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Ze heeft een dochtertje uit een vorige relatie

Blossom Blue, een naam die we niet vaak horen

Het is de vraag of Blossom Blue de echte naam is van de mooie vriendin van Noa Lang of dat ze haar echte naam liever privé houdt. In 2018 hebben de twee elkaar leren kennen en hebben het sindsdien erg gezellig. Op haar Instagram is te zien dat ze een dochtertje heeft echter is dit uit een vorige relatie.

De tekst gaat verder onder de foto’s van Blossom Blue

Noa Lang speler van Ajax met een Feyenoord verleden

De aanvaller van Ajax heeft een deel van zijn jeugd bij de aartsrivaal van Ajax gespeeld. Van 2005 tot 2013 speelde Lang bij Feyenoord. Noa Lang kreeg in de eerste helft van het seizoen 2019/2020 een aantal keer de kans zich te bewijzen aan trainer Erik Ten Hag. Maar mede door de hevige concurrentie bij Ajax is ervoor gekozen Noa Lang voor een seizoenshelft te verhuren aan FC Twenste. Daarnaast heeft hij ook al een aantal wedstrijden in de jeugd van Oranje mogen spelen.

 

De toekomst van Noa Lang en Blossom Blue

Op haar Instagram pagina is te zien dat ze veel van reizen houdt, wellicht dat ze ooit samen met Noa Lang naar het buitenland vertrekt als er een interessante aanbieding zich voordoet voor de buitenspeler van Ajax. Hier zal je in ieder geval op de hoogte worden gehouden van de laatste updates omtrent de brunette.

Noa Lang verhuurd aan FC Twente

In de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019/2020 is Noa Lang verhuurd aan FC Twente. Bij Ajax had Noa Lang niet altijd uitzicht op veel speelminuten. Op deze manier kan de jonge buitenspeler alsnog ervaring opdoen op het hoogste niveau in Nederland. In de tweede wedstrijd van Noa Lang voor FC Twente wist hij meteen te scoren. De verhuurperiode loopt tot 30 juni 2020. Naar alle waarschijnlijkheid sluit Noa Lang dan weer aan bij de selectie van Ajax.

 

Ben je benieuwd naar andere brunettes? Wat dacht je van Victoria Beckham, de vrouw van David Beckham!