Blossom Blue is de vriendin van Noa Lang

De vriendin van Ajax speler Noa Lang heeft Blossom Blue. Noa Lang en Blossom Blue hebben elkaar in 2018 leren kennen in Amsterdam. Sindsdien hebben ze het zeer gezellig samen en vormen ze een leuk koppel. De twee proberen hun privé-leven zoveel mogelijk uit de media te houden. Om deze reden zijn er dan ook amper foto’s waarop de twee samen te zien zijn.

Wie is Blossom Blue?

Blossom Blue is de knappe vriendin van Noa Lang. Over de vriendin van Noa Lang is helaas vrij weinig bekend. Wel weten we dat Blossom Blue een dochtertje heeft uit een vorige relatie. Haar dochter werd geboren op 1 mei 2017. Op haar Instagram pagina is te zien dat Blossom ontzettend trots en blij is met haar dochtertje. Blossom Blue gaat graag op vakantie naar een zonnige bestemming. De Instagram pagina van Blossom Blue staat dan ook bomvol bikini foto’s waarop ze haar prachtige afgetrainde lichaam toont.

Wie is de vriendin van Noa Lang?

  • Naam: Blossom Blue
  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Blossom Blue heeft een dochtertje uit een vorige relatie

Ben jij benieuwd naar de vriendin van Noa Lang? Bekijk hier beneden dan snel haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s van Blossom Blue.

De toekomst van Noa Lang en Blossom Blue

Wat de toekomst van Noa Lang en Blossom Blue zal zijn is lastig te voorspellen. Mede vanwege het feit dat de twee weinig naar buiten brengt over hun relatie. Momenteel staat Noa Lang nog onder contract bij Ajax en gaat hij strijden om een basisplaats af te dwingen voor het seizoen 2020/2021. Maar wie weet vertrekt het stel in de toekomst wel naar het buitenland wanneer een buitenlandse club interesse toont in Noa Lang.

Meer weten over Blossom Blue?

Wil jij nou nog meer zien van Blossom Blue? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Ontdek nu nog meer WAGS!

Wil je ook graag een van de beste Nederlandse WAGS ontdekken? Check dan snel de pagina van Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong!