Borussia Dortmund vs FC Bayern München WAGS Battle!

Inmiddels is de Bundesliga alweer een week op gang en dus is het weer tijd voor een nieuwe Bundesliga WAGS Battle! Op dinsdag 26 mei staat er een prachtige wedstrijd op de agenda. Twee Duitse grootmachten zullen het dan tegen elkaar opnemen, we hebben het dan natuurlijk over Borussia Dortmund en FC Bayern München. Deze twee clubs maakten de afgelopen tien jaar de dienst uit in Duitsland. Zo won FC Bayern München 8x het landskampioenschap en ging Borussia Dortmund er 2x met de titel vandoor. Op dit moment gaan de twee ook weer nek aan nek in de strijd om het kampioenschap en heeft FC Bayern München een voorsprong van vier punten op Borussia Dortmund.

De vorige editie van de Bundesliga WAGS Battle ging natuurlijk tussen Ann-Kathrin Brömmel en Eleonora Caligiuri. Na het tellen van de stemmen hebben wij moeten concluderen dat Ann-Kathrin Brömmel toch meer in de smaak viel dan Eleonora Caligiuri. In deze tweede editie hebben we natuurlijk met twee grootmachten te maken en dat vraagt dan ook om grof geschut wat WAGS betreft!

Scarlett Gartmann vs Anna Lewandowska

De tweede editie van de Bundesliga WAGS Battle staat in het teken van de wedstrijd Borussia Dortmund tegen FC Bayern München. Wij hebben van beide clubs onze favoriete WAG uitgekozen en deze tegenover elkaar gezet. Het is uiteindelijk aan jullie om te beslissen wie er als winnaar uit de bus komt!

Scarlett Gartmann de vrouw van Marco Reus

Scarlett Gartmann is de prachtige vrouw van Borussia Dortmund aanvoerder Marco Reus. Dit Duitse stel stapte op 21 december 2019 in het huwelijksbootje. Op 31 maart van datzelfde jaar waren Marco Reus en Scarlett Gartmann de ouders geworden van hun dochtertje. De vrouw van Marco Reus is een enorme paardenliefhebster en rijdt ook dressuur met haar eigen paarden. Sinds een klein jaar heeft ze haar eigen Youtube kanaal waarop ze haar passie voor paarden graag deelt met haar volgers. De Duitse schoonheid is ook ontzettend met haar lichaam bezig en doet er alles aan om fit te blijven. Vandaar ook dat op haar Youtube kanaal allerlei filmpjes staan met tips hoe je het beste fit kan blijven. Ook op Instagram is Scarlett Gartmann een bekend gezicht, haar pagina telt maar liefst 265.000 volgers!

Anna Lewandowska de vrouw van Robert Lewandowski

Anna Lewandowska is de vrouw van één van de beste spitsen ter wereld, namelijk Robert Lewandowski. In het dagelijkse leven is Anna Lewandowska fitnessinstructrice en voedingsdeskundige. Hoogstwaarschijnlijk maakt Robert Lewandowski ook gebruik van de kennis van zijn vrouw, hij is namelijk ontzettend afgetraind. Robert Lewandowski en Anna Lewandowska hebben samen twee kinderen en zijn sinds 2013 man en vrouw. Anna Lewandowska haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en helpen met sporten en afvallen. Haar eigen Instagram pagina staat dan ook bomvol met handige sport tips en heerlijke gezonde recepten. Dit is ook zeker bij het grote publiek opgevallen, aangezien haar pagina maar liefst 2,7 miljoen volgers telt!

Check hieronder de foto’s van Scarlett Gartmann en Anna Lewandowska en oordeel zelf welke WAG jouw favoriet is!

Nog meer Bundesliga WAGS zien?

Kan jij nou geen genoeg krijgen van de Bundesliga WAGS? Bekijk dan snel de pagina’s van alle WAGS van Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en RB Leipzig.

Wil jij nou graag de vorige editie van de Bundesliga WAGS Battle nog eens zien? Check deze dan hier!