Borussia Dortmund vs FC Schalke 04 WAGS Battle!

Eindelijk is het zo ver, de Bundesliga gaat weer van start. Dit alles natuurlijk na het stopzetten van de competitie vanwege het corona virus. De Bundesliga is de eerste grote competitie die weer hervat zal worden. We weten natuurlijk allemaal dat de Eredivisie definitief stop is gezet en ook de Franse Ligue 1 zal niet hervat worden. De hervatting van de Bundesliga is natuurlijk een mooie aangelegenheid om de eerste Bundesliga WAGS Battle te houden!

Zaterdag 16 mei staat er meteen een mooie wedstrijd op het programma in de Bundesliga, namelijk Borussia Dortmund – FC Schalke 04. Om weer een beetje in de sfeer te komen willen wij graag de Bundesliga WAGS in de spotlights zetten. Want naast voetbal kijken is iedereen toch ook altijd zeer geïnteresseerd in welke vrouw er nou naast die voetballers in bed ligt!

Ann-Kathrin Brömmel vs Eleonora Caligiuri

De eerste officiële WAG Battle van de Bundesliga zal gaan tussen Ann-Kathrin Brömmel en Eleonora Caligiuri! Ann-Kathrin Brömmel is de vrouw van Mario Götze en Eleonora Caligiuri is de vrouw van Daniel Caligiuri.

Eleonora Caligiuri de vrouw van Daniel Caligiuri

Eleonora Caligiuri is de prachtige vrouw van FC Schalke 04 speler Daniel Caligiuri. Voor vele is Eleonora Caligiuri waarschijnlijk een vrij onbekende WAG. Toch is ze al jaren samen met Daniel Caligiuri. Op 16 juni 2017 stapte de twee in het huwelijksbootje. Eleonora blijft graag op de achtergrond en houdt haar privé-leven graag uit de media. Ze heeft dan ook geen publieke Instagram pagina! Gelukkig heeft Daniel Caligiuri wel een aantal mooie foto’s van zijn vrouw op zijn Instagram pagina staan.

Ann-Kathrin Brömmel de vrouw van Mario Götze

De vrouw van Mario Götze is Ann-Kathrin Brömmel. Deze WAG behoort tot de bekendste Bundesliga WAGS van dit moment. Dit professionele model en Mario Götze gaven elkaar in 2018 het jawoord. Momenteel is de vrouw van Mario Götze in verwachting van hun eerste kindje, halverwege juli is Ann-Kathrin Brömmel uitgerekend. Wil jij nou meer zien van de vrouw van Mario Götze? Neem dan zeker een kijkje op haar eigen profielpagina!

Check hieronder de foto’s van Ann-Kathrin Brömmel en Eleonora Caligiuri en oordeel zelf welke WAG jouw favoriet is!

Nog meer Bundesliga WAGS zien?

Kan jij nou geen genoeg krijgen van de Bundesliga WAGS? Bekijk dan snel de pagina’s van alle WAGS van Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en RB Leipzig.