Camee Remak is de leuke vriendin Sven van Beek

Camee Remak en Sven van de Beek zijn al enige tijd bij elkaar. De twee wonen samen in Rotterdam. Camee is afgestudeerd in Business Administration – International Management. De slimme dame werkt op dit moment voor het grote drankmerk Bacardi. Het bijzondere aan Camee Remak is dat ze maar liefst drie verschillende nationaliteiten heeft. Benieuwd naar haar foto’s? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Sven van Beek

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:Financial Commitments Analyst at Bacardi
  • Bijzonderheden: Heeft drie nationaliteiten

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sven van Beek is speler van Feyenoord

De centrale verdediger uit Gouda speelt al bijna zijn hele leven voor Feyenoord. In 2005 maakte hij de overstap van stadsgenoot Sparta Rotterdam. Sinds 2013 maakt hij deel uit van het eerste van Feyenoord. Hij speelde al meer dan 100 wedstrijden voor de club. Hij heeft met Feyenoord ook al een aantal prijzen mogen winnen. Zo won hij o.a. de Eredivisie en de KNVB beker. Sven van Beek heeft nog geen officieel duel gespeeld voor het eerste van Nederland. De concurrentie op zijn positie is echter moordend. Of het hem gaat lukken zich ooit speler van Nederland te kunnen noemen is nog maar de vraag.

 

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Sven van Beek

Kan je geen genoeg krijgen van de Camee Remak? Bekijk dan eensh haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt.