Camille Tytgat de bloedmooie vrouw van Raphael Varane

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Camille Tytgat en Raphael Varane hebben samen een zoontje

Camille en Raphael hebben samen een zoontje

Camille Tytgat is de vrouw van Real Madrid verdediger Raphael Varane. Helaas is er niet veel bekend over Camille Tygat. We weten we dat dit stel elkaar al kent sinds de middelbare school, en dat het liefde op het eerste gezicht was. En daarin snappen wij Raphael volledig, want Camille is echt een prachtige vrouw. Ook kunnen wij melden dat Camille rechten heeft gestudeerd. De vrouw van Raphael Varane geeft nooit interviews en blijft het liefst uit de media. Toch hebben we een aantal foto’s kunnen bemachtigen van Camille. Bekijk ze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Raphael Varane één van de beste verdedigers ter wereld

De meeste voetballiefhebbers kennen Varane wel uiteraard. Toch vertellen wij graag hoe zijn loopbaan er precies heeft uitgezien tot nu toe. Raphael Varane is geboren in het Franse Rijsel op 25 april 1993. Deze lange Franse verdediger komt op dit moment uit voor de Koninklijke, Real Madrid om precies te zijn. Echter is Varane zijn loopbaan begonnen in zijn geboorteland. Hij speelde in de jeugd van RC Lens. Bij deze club maakte hij ook zijn debuut in het senioren voetbal. Al snel was duidelijk dat Varane een enorm groot talent was en over extreem voor kwaliteit beschikte. Alle grote Europese clubs zijn natuurlijk altijd op zoek naar de verborgen pareltjes op de voetbalvelden. Real Madrid kreeg Varane dan ook in het vizier en contracteerde hem in juli 2011. Bij Real Madrid heeft Varane een contract tot medio 2022. Varane debuteerde in 2012 in het Frans voetbalelftal.

Wil jij nou nog meer zien van Camille Tytgat? Ga dan snel naar de Instagram van Raphael Varane Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!