Wie is de vrouw van Daley Blind

Candy-Rae Fleur is de vrouw van Daley Blind. Daley en Candy-Rae kennen elkaar uit het Amsterdamse uitgaansleven. Candy-Rae is danseres en model van beroep. Op 16 juni 2019 stapte het koppel in het huwelijksbootje. Een aantal maanden later, op 1 oktober 2019 werd het stel ouders van hun zoontje Lowen Dace Blind.

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 29-03-1992
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Danseres en model
  • Bijzonderheden: Is pas getrouwd met Daley Blind en hebben samen een zoon

Wat weten wij over Candy-Rae Fleur

Candy-Rae Fleur is de vrouw van Daley Blind. Deze prachtige dame werd geboren op 29 maart 1992. Ze ontmoette Daley Blind tijdens het uitgaan in Amsterdam. Na enkele jaren bij elkaar te zijn stapte het stel op 16 juni 2019 in het huwelijksbootje. Op 1 oktober 2019 werden zij de trotse ouders van hun zoon! Candy-Rae Fleur zat op de hogeschool voor de kunsten. Na het afronden van haar opleiding begon ze als danseres en model. Zo heeft ze onder meer meegedaan aan show van de Toppers.Candy-Rae wordt niet graag gezien als echte voetbalvrouw. Ze heeft zelf altijd hard gewerkt en wilt dat ook blijven doen. Het stel is ook behoorlijk op hun privacy gesteld en zoekt de media absoluut niet op. Wel is de vrouw van Daley Blind behoorlijk actief op Instagram. Hierop laat ze haar volgers graag zien hoe haar leven eruit ziet.

De toekomst van Daley en Candy-Rae

De toekomst voor Daley Blind en Candy-Rae ziet er rooskleurig uit. Zo te zien zijn ze dolgelukkig met hun gezinnetje. Wie weet kunnen we in de nabije toekomst nog wel een gezinsuitbreiding verwachten van Daley en Candy-Rae. Op professioneel vlak gaat het de twee ook voor de wind. Daley is één van de dragende krachten van het huidige Ajax elftal en Candy-Rae haar carrière gaat ook voortvarend. We denken wel dat er de mogelijkheid bestaat dat het gezin nog eens naar het buitenland verhuist. Hiervoor moet Daley natuurlijk eerst een goede aanbieding krijgen.

Ben jij benieuwd naar de leuke foto’s van de vrouw van Daley Blind? Bekijk deze dan snel hier beneden!

Na de foto’s gaat de tekst verder.

De voetballer Daley Blind

De achternaam Blind zal vele van jullie bekend in de oren klinken. Is niet niet van Daley Blind dan is het wel van zijn vader Danny Blind. Daley Blind is een echte Amsterdammer en kwam dan ook op jonge leeftijd in de jeugd van Ajax terecht en doorliep de hele jeugdopleiding van de Amsterdammers. Op 7 december 2008 maakte hij zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax. Martin Jol besloot tijdens het seizoen 2009/2010 om Daley Blind voor een aantal maanden aan FC Groningen te verhuren.

Nadat Daley terugkeerde van zijn periode bij FC Groningen had hij weinig uitzicht op speelminuten. Echter werd Frank de Boer aangesteld als nieuwe trainer van Ajax. Dit veranderde de boel en Daley Blind knokte zich in het elftal. Vanaf dat moment ontwikkeld Daley zich steeds verder en wordt uiteindelijk een belangrijke speler in het elftal van Frank de Boer. Daley wint tweemaal de Gouden Schoen en wordt viermaal kampioen met Ajax!

Zijn transfer naar Manchester United

Op 1 september 2014 tekent Daley Blind een vierjarig contract bij Manchester United. Hij wordt gehaald door toenmalig trainer en voormalig bondscoach Louis van Gaal. Zijn eerste seizoen bij United was zeer succesvol en speelde hij veel wedstrijden. Helaas werd tijdens het tweede seizoen de concurrentie heviger en belanden Blind uiteindelijk op de bank. Wegens tegenvallende resultaten werd Louis van Gaal ontslagen bij de club. José Mourinho werd aangesteld als de nieuwe trainer. Dit betekende ook nieuwe kansen voor Daley Blind. In mei van 2017 versloeg Daley zijn oude club Ajax tijdens de Europa League Finale. Hiermee won Blind zijn eerste internationale hoofdprijs uit zijn carrière.

Daley Blind keert terug naar Ajax

In juli 2018 keerde Daley Blind terug op het oude nest. Bij de club waar het voor hem allemaal begon. Ajax betaalde 16 miljoen euro aan Manchester United. Samen met o.a. Dusan Tadic moet Daley Blind het jonge Ajax elftal van de nodige ervaring gaan voorzien. Het team laat fantastische dingen zien in de Champions League en behaald zelfs de halve finale van het toernooi. Op 15 mei 2019 wint Daley Blind zijn vijfde landstitel met Ajax. Tijdens de Champions League wedstrijd tegen Valencia op 10 december 2019 krijgt Daley last van duizeligheid. In de weken daarna wordt hij onderzocht en blijkt dat hij een ontstoken hartspier heeft. Hierdoor is Daley wekenlang niet inzetbaar en maakt hij uiteindelijk op 12 februari 2020 zijn rentree!

Nog geen genoeg gekregen van Candy Rae? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van de ex collega van Daley Blind misschien wel wat voor je!