Carmen Jlao is de spontane vriendin van Adrian Dalmau

Heel veel is er niet bekend over Carmen Jlao. Ze blijft het liefst uit de spotlights en ze heeft haar Instagram-account op privé staan. Gelukkig post haar vriend regelmatig foto’s van haar. Op de foto’s is te zien dat ze er graag op uit gaan. Lekker wandelen met hun hondje doen ze maar al te graag. Het is niet bekend hoe lang het stel al samen is maar ze zijn sowieso al samen sinds 13 mei 2018. Op die dag poste Adrian namelijk zijn eerste foto op Instagram met zijn vriendin.

Nog meer informatie over de vriendin van Adrian Dalmau

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:

De tekst gaat verder onder de foto’s

Adrian Dalmau is speler van FC Utrecht

Op 9 juli 2019 maakte Dalmau de overstap van Heracles Almelo naar FC Utrecht. Laatstgenoemde club betaalde € 700.000 voor de Spaanse centrumspits. Voor Heracles Almelo speelde hij 31 wedstrijden en wist hij 19 keer te scoren. Voor zijn huidige werkgever speelde hij nog niet zoveel wedstrijden. Voorheen speelde Adrian onder andere ook al voor RCD Espanyol B en RCD Mallorca. In 2019 werd zijn marktwaarde op 4 miljoen euro geschat. Dat kwam natuurlijk mede door de goede prestaties bij Heracles Almelo.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Adrian Dalmau

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Carmen Jlao? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.