Dit is Caro Calvagni de vriendin van Nicolás Tagliafico

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is net als Nico Tagliafico erg sportief

Caro Calvagni is Nicolas grootste fan

Deze Argentijnse schoonheid staat aan de zijde van Ajax verdediger Tagliafico. Geboren op 10-08-88 in Monte Grande, Argentinië.

Op dit moment wonen Caro en Nicolas in Amsterdam. Caro verdiend haar geld op dit moment als model. Ook is ze erg actief op social media en heeft ze ruim 180.000 volgers op Instagram.
Om fit te blijven leeft Caro erg gezond en let dus goed op haar voeding en gaat veel sporten. Ook is ze regelmatig in het buitenland te vinden om de meest prachtige bikini shots te maken voor haar social media kanalen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Tagliafico de voetballer

Nicolas kwam begin 2018 naar Amsterdam om bij Ajax te gaan spelen. De speler kwam eerder uit voor het Spaanse Real Murcia en in eigen land voor Banfield en Independiente. Bij de transfer van Tagliafico was een bedrag van 4 miljoen euro gemoeid. Na een zeer succesvol eerste seizoen bij Ajax was er meteen interesse van andere clubs. Maar Nicolas en een aantal andere spelers hebben belooft nog zeker een seizoen bij Ajax blijven spelen.

Caro laat ook graag weten hoe trots ze wel niet is op de Argentijnse speler. Zo zien we veel foto’s verschijnen nadat Nicolas een wedstrijd heeft gewonnen. Zelf is ze ook vaak aanwezig bij de wedstrijden van haar vriend.

Een van de beste bikini WAGS

Wij moeten eerlijk bekennen dat Caro een van de beste bikini WAGS op Instagram is. Check daarom ook snel haar mooie foto’s hier beneden. Mocht jij geen genoeg kunnen krijgen van Caro. Ga dan naar haar Instagram!