Carol Cabrino is de bloedmooie vrouw van Marquinhos

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Vlogger
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen met Marquinhos

Deed mee aan de Braziliaanse X-Factor

Carol Cabrino is de vrouw van Marquinhos. Deze Braziliaanse schoonheid is actief als vlogger en heeft haar eigen Youtube kanaal. Ze houdt ook enorm van zingen. Zo deed ze in 2014 mee aan de Braziliaanse versie van X-Factor. Hierdoor kreeg ze bekendheid en werd ze door ene Marquinhos toegevoegd op Facebook. Van het één kwam het ander. Het stel besloot in 2016 te trouwen en heeft inmiddels twee prachtige kinderen. De vrouw van Marquinhos is geen voetbalfan en is dan ook zelden te zien in het stadion. Bekijk snel de prachtige foto’s van deze WAG, want deze wil je absoluut niet missen!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Braziliaans verdediger Marquinhos

Marquinhos werd geboren in São Paulo op 14 mei 1994. Al op achtjarige leeftijd kwam hij terecht bij Corinthians. Een club met veel aanzien in Brazilië. Bij deze club maakte hij ook zijn debuut voor het eerste elftal. Het bleef echter maar bij zes wedstrijden voor het eerste elftal van de club. Hij tekende in 2012 namelijk een contract bij AS Roma en maakte zodoende de overstap naar Europa. In de Italiaanse hoofdstad maakte Marquinhos indruk met zijn goede spel. Dit trok de aandacht van andere grootmachten. In juli 2013 werd hij dan ook weggekocht bij AS Roma door Paris Saint-Germain. Zij betaalden een bedrag van 35 miljoen euro aan de Romeinen.

Paris Saint-Germain

De overstap naar Psg heeft Marquinhos geen windeieren gelegd. Hij vormt bij Psg samen met landgenoot Thiago Silva al jaren de defensie. In Frankrijk staat er eigenlijk geen maat op Psg en winnen ze ook elke prijs die er maar te winnen valt. Echter op Europees gebied wachten ze nog steeds op hun eerste grote prijs. Na alle investeringen die in deze club zijn gedaan verwacht men toch wel een keer een grote Europese prijs voor Paris Saint-Germain.

Wil jij nou nog meer zien van Carol Cabrino? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!