Carolijn Doorduijn is de leuke vriendin van Kostas Lamprou

Carolijn verdient de kost met het managen van artiesten. Ze werkt voor Blackhole Recordings. Check hier het Instagram-account van het bedrijf. Hoelang Carolijn en Lamprou al bij elkaar zijn is niet bekend. De twee hebben het als we de foto’s mogen geloven erg leuk met elkaar. In de winterstop van 2019-2020 zijn de twee samen op reis geweest naar Amerika. Ze zijn toen naar New York geweest. Amerika is een land waar ze wel vaker naar toe gaan. Op haar tijdlijn is te zien dat ze ook al in Seattle zijn geweest. Carolijn en Kostas hebben een huis in Amsterdam en een huis in Athene.

Nog meer informatie over de vriendin van Kostas Lamprou

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Artiesten manager bij Blackholerecordings
  • Bijzonderheden: Wonen een deel van de tijd in Athene

De tekst gaat verder onder de foto’s

Kostas Lamprou is speler van Vitesse

In de zomer van 2019 mocht Kostas Lamprou na twee jaar vertrekken bij Ajax. De club uit Arnhem nam hem transfervrij over. Met Ajax werd hij winnaar van de Eredivisie en won hij de KNVB beker. Hij stond voor de Amsterdammers 7 keer onder de lat. Bij Vitesse is hij tweede keeper achter Pasveer. Hij maakte nog geen officiële minuten voor de club. In het verleden heeft Lamprou ook bij Feyenoord, Willem II en Excelsior gekeept. Bij Willem II speelde hij de meeste officiële wedstrijden namelijk 68.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Kostas Lamprou

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Carolijn Doorduijn? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.